Şimdi Ara

Civilization 5 Brave the World Render Error

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugüne kadar sorunsuz oynadığım oyunda directx kaynaklı render hatası alıyorum. Bu sorunu araştırdığımda aynı hatayı oyuna girerken almış birçok kişi gördüm, driver güncelleme, oyunu kurma kaldırma gibi çözümler sunulmuş ama pek kalıcı çözümler olmamış. Driverlarım güncel, oyun içinde Vsync ve GPU Texture Decoder seçeneklerı var bunları kapama ve açma ile çözüm bulanlar olmuş ama bunlar da işe yaramadı. Render error ortadan kalkıyor ama turn basınca 1. ülke geçtikten sonra ikinci ülkede kalıyor. DX 9 olarak oyunu açtığımda ise yine render error ortadan kalkmasına rağmen ülkeler turn atlamıyor 2. turn de kalıyor. Render error verdiğinde de köşede ekran kartı ile ilgili ekteki uyarıyı alıyorum.Windows 7 kullanıyorum, Nvidia gt 630m ekran kartı. Eğer aynı sorunu yaşamış ve çözüm bulmuş arkadaşlar varsa çözümlerini paylaşırlarsa çok müteşekkir olurum. Teşekkürler şimdiden.
     Civilization 5 Brave the World Render Error

Edit: Resim yüklenmemiş uyarıda şunu diyor;
    Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu
    NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, Version 331.65 görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve başarıyla bu durumdan kurtuldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TedParker -- 6 Eylül 2014; 20:32:13 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.