Şimdi Ara

cizgi roman onerebilir misiniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Meraba çizgi romana çok önceden beri ilgim vardır ama okuma fırsatı bulamadım. Başlamayı düşünüyorum elimde 15 tane seri var ama hepsi farkli kahramanlar bir de sıralı değil bazı seriler ortalardan diger serileri yok sizce okumalı mıyım ? Bir de marvel ve dc ye alternatif çizgi roman önerebilir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neatmangtas -- 24 Temmuz 2014; 5:25:01 >

• Neden Konuyu Silmek istediğini anlamadım neyse soruna cevap vereyim marvel'dan Ultimate spider-man'e başlamanı öneririm bence ilk marvel'dan başla dc'yi okuması daha zevkli ama marvelda daha çok kahraman var o kahramanları iyi bilirsen dc'dekileride anlayabilirsin alternatif evren falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanGamer

Neden Konuyu Silmek istediğini anlamadım neyse soruna cevap vereyim marvel'dan Ultimate spider-man'e başlamanı öneririm bence ilk marvel'dan başla dc'yi okuması daha zevkli ama marvelda daha çok kahraman var o kahramanları iyi bilirsen dc'dekileride anlayabilirsin alternatif evren falan.

Peki marvel ve dc disinda önerebilecegin var mi
  • neatmangtas N kullanıcısına yanıt
    Aşağıda yazdığım çizgi romanları tavsiye ederim bazıları devam etmekte bazıları ise sonlanmış durumdadır.
    Fables
    Y: The Last Man
    Sandman
    Scalped
    100 Bullets
    Chew
    Daytripper
    Spawn
    Transmetropolitan
    Saga
    Preacher
    Ve watchmen

Dc'den batman klasikleri dışında new 52 serisini takip edebilirsin.(Ayrıca Batman'ın 75.yılı olmasından dolayı şu an comixology'de bir çok Batman çizgi romanı 0.99 dolardan satılmakta.)
    Wonder woman'ı da tavsiye ederim ayrıca.Marvel'dan şu an için takip ettiğim tek seri Hawkeye. Thor:God of thunder'a da başlamayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nanisinan -- 24 Temmuz 2014; 14:36:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanisinan

Aşağıda yazdığım çizgi romanları tavsiye ederim bazıları devam etmekte bazıları ise sonlanmış durumdadır.
    Fables
    Y: The Last Man
    Sandman
    Scalped
    100 Bullets
    Chew
    Daytripper
    Spawn
    Transmetropolitan
    Saga
    Preacher
    Ve watchmen

Dc'den batman klasikleri dışında new 52 serisini takip edebilirsin.(Ayrıca Batman'ın 75.yılı olmasından dolayı şu an comixology'de bir çok Batman çizgi romanı 0.99 dolardan satılmakta.)
    Wonder woman'ı da tavsiye ederim ayrıca.Marvel'dan şu an için takip ettiğim tek seri Hawkeye. Thor:God of thunder'a da başlamayı düşünüyorum.
    Ultimate SpiderMan ve Green Arrow' u öneririm.
    Ben de yeni başladım. Özellikle Green Arrow çok hoş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neatmangtas

quote:

Neden Konuyu Silmek istediğini anlamadım neyse soruna cevap vereyim marvel'dan Ultimate spider-man'e başlamanı öneririm bence ilk marvel'dan başla dc'yi okuması daha zevkli ama marvelda daha çok kahraman var o kahramanları iyi bilirsen dc'dekileride anlayabilirsin alternatif evren falan.

Peki marvel ve dc disinda önerebilecegin var mi

malesef Marvel Ve Dc dısında önerebileceğim bir çizgiroman yok.
  • Marvelden kuşatma,world war hulk, the amazing spiderman serisi,new avengers,house of m,old logan bunları okuyabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: emriva12

Marvelden kuşatma,world war hulk, the amazing spiderman serisi,new avengers,house of m,old logan bunları okuyabilirsin

ultimate spider-man'i unutma
  • quote:

quote:

Marvelden kuşatma,world war hulk, the amazing spiderman serisi,new avengers,house of m,old logan bunları okuyabilirsin

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Çizgi romanlar sarmazsa manga okumanı tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Garp the Fist

Seneye yaz ona da baslamayi planliyorum
  • quote:

quote:

manga aslında japonların animasyonların çizgi roman'a vuruluşudur.yani eğer manga okumaktanda sıkılırsan anime izle zaten animeler çoğunlukla mangaya uyarlanmıştır.
  • quote:

quote:

quote:

manga aslında japonların animasyonların çizgi roman'a vuruluşudur.yani eğer manga okumaktanda sıkılırsan anime izle zaten animeler çoğunlukla mangaya uyarlanmıştır.

Hayır tam tersi. Önce mangalar çizilir, sonrada beğenilen mangaların animesi çekilir. Ayrıca her anime uyarlaması asıl manga serisini olduğu gibi yansıtmayabilir.

@neatmangtas

Mangalarda daha fazla seçeneğin olur farklılık açısından. Tek sıkıntın sağdan sola doğru okuman olur.

Çizgi roman olarak @nanisinan 'ın tavsiye ettiği çizgi romanları okumanı öneririm. Bunların dışında okuyabileceğin Punisher, Hellblazer gibi seriler var. Ayrıca bazı ünlü filmlerinde çizgi roman serileri vardır. İngilizce okumak sorun olmazsa eğer süper kahramanlık dışında farkı tarlarda çizgi romanlar bulabilirsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır tam tersi. Önce mangalar çizilir, sonrada beğenilen mangaların animesi çekilir. Ayrıca her anime uyarlaması asıl manga serisini olduğu gibi yansıtmayabilir.

@neatmangtas

Mangalarda daha fazla seçeneğin olur farklılık açısından. Tek sıkıntın sağdan sola doğru okuman olur.

Çizgi roman olarak @nanisinan 'ın tavsiye ettiği çizgi romanları okumanı öneririm. Bunların dışında okuyabileceğin Punisher, Hellblazer gibi seriler var. Ayrıca bazı ünlü filmlerinde çizgi roman serileri vardır. İngilizce okumak sorun olmazsa eğer süper kahramanlık dışında farkı tarlarda çizgi romanlar bulabilirsin.

önce mangaların çizildiğini bende billiyorum.zaten çoğu ayarlanmıyor ash'in ilk pokemonu orjinal mangada clefairy'di ama animede pikachu

• neatmangtas N kullanıcısına yanıt
    Aquaman öneririm. New 52 ile birlikte çok kaliteli oldu. Birde şu yeni siyah spiderman e başlayabilirsiniz. Daha 2 bölüm çıktı galiba.
  • bir hort olsun, dc ve marvel dışında hellboy okuyabilirsin. Ya da watchmen de güzeldir
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedBearded

Aquaman öneririm. New 52 ile birlikte çok kaliteli oldu. Birde şu yeni siyah spiderman e başlayabilirsiniz. Daha 2 bölüm çıktı galiba.

siyah değil symbiote spider-man diyoruz biz ona.
  • quote:

quote:

Hangamer amma takıldın ya tamam symbiote yazamıyorum edemiyom siyah daha kolay geliyor idare ediver işte
  • quote:

quote:

quote:

Hangamer amma takıldın ya tamam symbiote yazamıyorum edemiyom siyah daha kolay geliyor idare ediver işte

napayım çok spider-man fanıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

bir hort olsun, dc ve marvel dışında hellboy okuyabilirsin. Ya da watchmen de güzeldir

Hort derken idrak edemedim tam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.