Şimdi Ara

Cizgi roman tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu aralar cizgi romana merak saldim. Ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Cizgi romanlarin cogunun filmi yapildigi icin genel olarak bir fikir sahibiyim. Ama cizgi romanlarin icerikleri farkli oluyor. Farkli detatlar oluyor. Birde ingilizce orjilarllerini okumak istiyorum. Orginalleri nereden bulabilirim? (Istanbulda oturuyorum.)
    Tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• knowledqe93 K kullanıcısına yanıt
    Buradakiler aklını çelecektir Batman, Green Lantern, Flash vs diye...
    Ama sen Iron Man oku... Sonuçta kimse tayt giyen erkekleri sevmez değilmi :)
  • Batman oku Batman

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Green Latern oku. Bir seriye bağlanıp gitme bence. Epik, derin çizgi romanlar oku bence. İron Man Çıldırış oku o güzel baya
  • Teşekkürler gençler cevaplar için. Aslında çizgi roman okurken beklentim. Film veya çizgi filmlerinde anlatılmamış. Daha derin, daha detaylı olan hikayeleri okumak. Bu açıdan bakarsak hangisinde daha fazla zevk alabilirim? Sanırım batman ve superman bu açıdan daha zengin.
  • knowledqe93 K kullanıcısına yanıt
    1930 lardan beri basılan çizgiromanlar onlar. Neredeyse Türkiye Cumhuriyetiyle yaşıtlar :)
    Zevk almak kısmı seriden seriye değişir.. Superman' in çoğu serisi bence sıkıcı ama bazı serileri çok iyi..
    Bence Spawn' ı okumalısın. TV de felan fazla boy göstermemiş bir karakter. Çizimleride süperdir.

Cizgi roman tavsiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dawinter

1930 lardan beri basılan çizgiromanlar onlar. Neredeyse Türkiye Cumhuriyetiyle yaşıtlar :)
    Zevk almak kısmı seriden seriye değişir.. Superman' in çoğu serisi bence sıkıcı ama bazı serileri çok iyi..
    Bence Spawn' ı okumalısın. TV de felan fazla boy göstermemiş bir karakter. Çizimleride süperdir.

Cizgi roman tavsiye

Spawn Argemeddon tam bir başyapıt. Adamlar son noktayı koymuş kıyamet üzerine.

• Spawn ın orjinalini bulabilir miyim? Yarın kadıköy e gidip alıcam. Tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: knowledqe93

Spawn ın orjinalini bulabilir miyim? Yarın kadıköy e gidip alıcam. Tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?

Ne yazık ki İstanbul'da yaşamıyorum yardımcı olamayacağım. Ama henüz Türkiye'de basılmayan serileri sitelerden bulabilirsin.
  • Kadıköy'de gerekli şeylerde birçok çizgi roman bulabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeşil Feneri oku tavsiyem
  • Kadıköy'de PTT arka sokağında var 1 tane.
  • Bir zamanların ünlü çizgi romanlarının yerini hiçbirisi tutmuyor. Favorilerim; Teksas(Çelik Blek) , Kaptan Swing , Zagor.. Hoz Commics basmıştı en son Teksas'ı.. Bana hep sürükleyici gelmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cunsav -- 5 Şubat 2014; 16:59:34 >
  • Tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar. Kadıköyde GEREKLİ ŞEYLER e gittim. İçerisi adeta bir çizgi roman cenneti gibi zaten. Hepsine bakındım ve marvel serisinden DEADPOOL u aldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.