Çizgi-Tagem Eğitim Seti 12 DVD indir- tek link indir- full indir- çizgi tagem eğitim seti indir
Arkadaşlar malum Çizgi-Tagem kapanıyor ve artık bu eğitim dvd'lerini heryerde bulamayacaz. Arşiv yapan arkadaşların kaçırmaması gereken bir dvd seti indirmenizi tavsiye ediyorum... Hepsini indirmek istemeyen arkadaşlar lazım olan dvd setini indirebilirler
İsteyenler 34.22tl karsılıgı ve yardım amaçlı çizgi-tagemin sitesinden eğitim dvd'lerini alabilirler (http://market.cizgi.com.tr/product/education/tgm-tagem-eduset-2012-dvd)
NOT: Konu için en uygun yeri burası olarak gördüm.
Eğitim Seti DVD 1 Evde Kişisel Bilgisayar Kurulumu A+ Bilgisayar Teknik Servis Elemanı
Eğitim Seti DVD 2 Harvard Computer Science E1 Evde Ağ Bağlantısı
Eğitim Seti DVD 4 Microsoft Office 2010 A+ Bilgisayar İleri Teknik Servis Elemanı
Eğitim Seti DVD 5 Professor Messer Network+ Sayısal Devreler
Eğitim Seti DVD 6 Adobe Acrobat 9 Adobe Indesign CS4 Adobe Illustrator CS4 Adobe Photoshop CS4
Eğitim Seti DVD 7 Adobe Dreamweaver CS4 Adobe Flash CS4 Adobe Fireworks CS4
Eğitim Seti DVD 8 Developping Apps for IOS (Standford University) IOS için Program Geliştirme (Standford Universitesi)
Eğitim Seti DVD 9 Adobe Dreamweaver CS5 Adobe Fireworks CS5 Adobe Flash CS5 Adobe ActionScript 3.0
Eğitim Seti DVD 10 Adobe Acrobat X Adobe Illustrator CS5 Adobe Indesgn
Eğitim Seti DVD 11 3ds Max 2011 Temel Eğitimi AutoCad 2011 Temel Eğitimi
Eğitim Seti DVD 12 MySql Veri Tabanı ve PHP Temelleri Visual Studio 2010 Temelleri Joomla! 1.6 Temel Eğitimi Adobe Captivate 5 Temelleri Microsoft Office 2010 A+ Bilgisayar İleri Teknik Servis Elemanı
Bu hafta göndermeye başladığımız eğitim setlerimiz ile bugüne kadar hazırladığımız bilişim teknolojileri alanı görsel eğitimlerimiz toplam 1,000 saatten 1,200 saate çıkmaktadır. Sizlere faydalı olmasını dilerim. 8’er DVD’den ve tamamı 3 set halinde olan bu eğitim setin içerisinde internet sitemizde listesi yayınlanan Çizgi Tagem e-kampüs derslerinin download edilebilir formatları bulunmaktadır.
Bu paketi satın alarak bu eğitim faaliyetimizi desteklediğimiz için minnettarız. Sizden bir ricamız var: Lütfen eğitim setinizi sabit diskinize kopyaladıktan sonra bir başkasına veriniz ve ondan da aynı şeyi yapmasını isteyiniz. 7279801.jpg Çizgi Tagem'in hazırladığı tüm eğitimler, videolar, sunumlar ve teknik/teknolojik dokümanlar istenildiği gibi kopyalanabilir, dağıtılabilir veya internet ortamında paylaşılabilir.
Yeni eğitim setlerimizde eski paketlerimizde olmayan Deneme Sınavları, yapısı tamamen açık ve şifrelenmemiş Eğitim Sunumları, Çizgi Tagem’in Web Eğitimlerinin asenkron videoları, 2011 ve 2012 yıllarında gerçekleştirdiğimiz Teknik Eğitimler, yeni Türkçe tercüme orijinal teknik eğitimler, Android Software Develepment ve Windows 8 eğitimleri, bilgisayar mühendisliği ve gömülü sistemler eğitimleri..vs, bulunmaktadır.
"Eğitimli insanlar topluma borçludurlar. Bir işin nasıl yapılabileceğini biliyorken bir başkasının yapamadığını görüp susmaları kendilerini yetiştiren o topluma ihanettir." Bilgi paylaştıkça çoğalır.
M.Niyazi Saral
İstanbul, 15 Temmuz 2013
biri upload etsin yeni seti kardeşim :)
yeni setin linklerini bulamadım. gördüğümde upload ederim.