Şimdi Ara

çiziksiz lg g4 garantili 800TL ( Satıldı )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık LG Model #G4
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EDİT: Telefonu AC Kiriklar nickinde şerefsize sattım ama bu hain yalancı insan iftira atarak hakkımı yedi.
    Allah bildiği gibi yapsın.
    Hakkım haram olsun.

Ulan şerefsiz ben ilana arka kapak yıprandı diye belirttim zaten bu bir.

Şarj adaptöründe gelince benim birader yanlış yolladı ben şuan biraz rahatsızım bi kaç güne iyeleşince onuda yollucam demedimmi hemde bunu sana daha kargo gelmeden dedim.
    Kulaklığa gelince sen bana sordun kutu içeriği tam mı diye bende fatura kutu şarj yazdım bunda anlaşılmayan ne var yalancı insan.

Allaha havale ediyorum seni.

Bunları neden burdan yazdım herkes senin nasıl bi şerefsiz olduğunu görsün istedim.

Yurtiçi garantili 16 ay garantisi kaldı.
    Çizik darbe hata yok.
    Ekranda yanlarda çizik yok,sadece arka kapak yıprandı.
    Arka kapak zaten çıkan ve degisen birşey o yüzden sıkıntı yok.

Nakit fiyat 800TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hooper113 -- 1 Şubat 2017; 19:40:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Özel mesaj gönderdim.

Edit:Ürün tarafımdan alınmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 30 Ocak 2017; 15:23:30 >
  • Senin kadar şerefiszini görmedim. Ürünün kutu içeriği tam dedin.Ne kulaklık var,ne adaptör var,usb kablosu var saçma sapan orjinal olmayan bişey.Nokta hata yok dedin telefonun 4 tarafında düşme izi var.Kamera lensi çizik dolu.Allah belanı versin.Aldığın paranın da hayrını göreme.4 yıldız verdim telefon çalışıyor diye ama senin ağzına bile sıçmam.Bokuma yazık.Değmezsin.Sem masumsun.Senin gibi dolandırıcıları forumdan kovmayan yönetim suçlu.Ama onların durumu ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 7 Şubat 2017; 0:46:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.