Şimdi Ara

Cizim Hakkinda Sorular BURAYA ^^...!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet bende fark ettim. Ama bunlari fark ettiginde düzeltmen lazim. Yoksa bircok hatayi gormemezlikten gelirsen islerin duman :D dün mesela calistigim resim üzerinde aycicekleri var. Onlari duzgun hale getirmek icin saatlerimi harcadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DoReMi_

Evet bende fark ettim. Ama bunlari fark ettiginde düzeltmen lazim. Yoksa bircok hatayi gormemezlikten gelirsen islerin duman :D dün mesela calistigim resim üzerinde aycicekleri var. Onlari duzgun hale getirmek icin saatlerimi harcadim

Hocam açıkçası en çok uğraştığım resimlerden biriydi. Elimden geldiğpince güzel yapmaya çalıştım ama sanırım bir sınırım var.
  • Orta okuldayken resim dersinde Marik'i çizmiştim.Şimdi çizmeye çalışsam, çizemem herhalde.Bir denemek lazım.
  • Hahahaha

• quote:

Orijinalden alıntı: Xaerk

Orta okuldayken resim dersinde Marik'i çizmiştim.Şimdi çizmeye çalışsam, çizemem herhalde.Bir denemek lazım.

Çok ciddiyim inandığın sürece, istediğin sürece yaparsın hocam.

Cizim Hakkinda Sorular BURAYA ^^...!!!

Hocam şu resim geçen yaz ilk anime karakter denememdi. Benimle ne kadar alay etmişlerdi o zaman hatırlarım hala. Ama üstteki resimlere bakarsan gerçekten isteyince oluyor. Çok başarılı olduğumu düşünmüyorum ama yeterince iyiyim. Sonuçta profesyonel değiliz. Ama seviyorsan yapabilirsin tabi. Ben bir ay da geliştirmiştim kendimi. Haftada 3-4 resim çize çize.

• Adamin cenesi cok onde olmus.. ama ilk deneyim icin guzel. Buarada ilerlemen icin haftada 3-4 degil onu gundeye indirmen lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: swat57

quote:

Orijinalden alıntı: Xaerk

Orta okuldayken resim dersinde Marik'i çizmiştim.Şimdi çizmeye çalışsam, çizemem herhalde.Bir denemek lazım.

Çok ciddiyim inandığın sürece, istediğin sürece yaparsın hocam.

Hocam şu resim geçen yaz ilk anime karakter denememdi. Benimle ne kadar alay etmişlerdi o zaman hatırlarım hala. Ama üstteki resimlere bakarsan gerçekten isteyince oluyor. Çok başarılı olduğumu düşünmüyorum ama yeterince iyiyim. Sonuçta profesyonel değiliz. Ama seviyorsan yapabilirsin tabi. Ben bir ay da geliştirmiştim kendimi. Haftada 3-4 resim çize çize.

Evet hocam çizdiğiniz resim çok başarılı.
    Teşekkür ederim.Boş bir zamanım olursa, çizmeye çalışırım.

• quote:

Adamin cenesi cok onde olmus.. ama ilk deneyim icin guzel. Buarada ilerlemen icin haftada 3-4 degil onu gundeye indirmen lazim

Hocam insan bir süre sonra sıkılıyor isteksizleşiyor ama.
  • quote:

Bu ise sabir gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat57

quote:

Adamin cenesi cok onde olmus.. ama ilk deneyim icin guzel. Buarada ilerlemen icin haftada 3-4 degil onu gundeye indirmen lazim

Ne kadar sıkılsam da beni dinlediğimde ardarda 8 çizim yapabilecek kadar gaza getiren opening'tir bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Madao

Bugün hayatımda ilk defa çizim yapmayı deneyeceğim.Eve gidince çizip gösteririm sana.

Utancımdan çizdiğim yaratığı koyamadım onun yerine bilgi olsun diye ders ekledim

• quote:

quote:

Bugün hayatımda ilk defa çizim yapmayı deneyeceğim.Eve gidince çizip gösteririm sana.

Utancımdan çizdiğim yaratığı koyamadım onun yerine bilgi olsun diye ders ekledim

Shinpachi'ye sadece gözlük çizin demesi lazımdı aslında orda

• Benim nette sorun var sanirim resimleri göremiyorum
  • quote:

Benim nette sorun var sanirim resimleri göremiyorum

Resim çok uzun olduğu için sanırım engelleniyor. resimler
  • Evet olabilir
  • Daha sorusu olan ?

• quote:

quote:

Bu ise sabir gerekir

Kesinlikle, bu yaza kadar evde günde 1-2 çizim yapıp okulda da 1-2 taneyle geçiştiriyordum. Okullar kapanmadan 2 hafta önce oturup ciddi ciddi çalışmaya karar verdim ve o zamandan beri günde 2 ile 4 saat arasında çalışıyorum düzenli ha yetiyor mu yetmiyor ama bir başlangıçtır sonuçta

• quote:

Kesinlikle, bu yaza kadar evde günde 1-2 çizim yapıp okulda da 1-2 taneyle geçiştiriyordum. Okullar kapanmadan 2 hafta önce oturup ciddi ciddi çalışmaya karar verdim ve o zamandan beri günde 2 ile 4 saat arasında çalışıyorum düzenli ha yetiyor mu yetmiyor ama bir başlangıçtır sonuçta

Ben eskiden okulda bile ders bitene kadar cizerdim

Ama ben tam bir fanatiktim.. Saatlerim acik konusmak gerekirse sadece resim ciziyordum yani 7-8 saatim cizimle geciordu eskiden..
  • Bende eski bir çizimimi paylaşayım

• Wawwww cok basarili olmus. Cizgili gölgelere bayilirim daha fazla resim gormek isterim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.