Şimdi Ara

Çizim İçin Tablet Önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzunca süredir hobi olarak çizim yapan biriyim. Zaten belli bir süredir Flash kullanıyordum, çizimlerimi de Flash üzerinde yapayım dedim. Ancak bu tabletlerden pek anlayan biri değilim, çizim işini de sadece hobi olarak yaptığım için pek araştırma gereği duymamıştım önceden. Şu an için kime sorsam "Wacom" marka alacaksın cevabını alıyorum, ancak model için öneri almak istedim. Konu hakkında bilgisi olan varsa, performans/fiyat oranı uygun, (Her ne kadar iyi olsa da, parasına değmeyecek bir cihaz almak istemiyorum.) hobi için kullanılacak (Aşırı profesyonel bir cihaza da ihtiyacım yok.) bir cihaz arıyorum. Fiyat aralığı belirtmeyeceğim zira aklımda o tarz bir şey yok, ayrıca genel olarak fiyatlarına baktığım zaman Wacom cihazlarının, çoğunun fiyatında sorun olmayacağını tahmin ediyorum.

Daha önceden önerilen bir tabletin Amazon.com linki aşağıda. Bilgisi olan arkadaşların o tablet hakkındaki yorumları da gerçekten yardımcı olacaktır.

http://www.amazon.com/dp/B00EN27UC2/?

Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler. :)

(Konuyu doğru yere açıp açmadığımdan çok emin değilim. Genel olarak "Forum" ortamlarından yıllardır uzaktayım. Bölümlere göz attım, burası doğru yer gibi göründü, hata varsa affola.)

• Yok mu bilgisi olan kimse?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Photoshop için Macbook Önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.