Şimdi Ara

Çizimlerim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Shanks çok fena olmuş hocam.

Edit: Whitebeard'i unutmussun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 6 Ocak 2012; 10:56:23 >
  • çok iyi
  • Bakarak mı yaptın hayalinden mi?
  • Shanks in bıyıksız haline görünce anladımki Shanks ı Shanks yapan şeylerden biride o kirli sakalı
  • şuana kadar gördüğüm en iyi çizimler diyebilirim. bir insan nasıl bu kadar güzel çizebilir anlayamıyorum, şuan hayretler içerisindeyim gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LKLC -- 6 Ocak 2012; 23:52:52 >
  • Ohohohoooha.İyi çizmişsin.
  • Çok güzel olmuş, eline sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: devil_lilith

müthiş hangi kalemleri kullanıyorsun ?

teşekkür ederim. bir adet uçlu 2B kalem ile fabel castel in 8B kalemini kullanıyorum. önce 2B ile çiziyorum biraz gölgelendirme yapıyorum daha sonra ise 8B kalem ile karartma yapıyorum.
  • Çok güzeller, tebrikler
  • herkese teşekkür ederim. resmin son kısmını ekledim..
  • Allah yetenek vermiş, tebrikler.
  • Eline sağlık.
  • gerçekten beğendim
  • müthiş olmuş tebrikler
  • gayet başarılı.
  • bazen deniyorum arada bunun yarısı kadar güzel çizemiyorum gerçi bu iyimiş çeyreği kadar diyelim.şöyle resimleri görünce "adam hakkaten çizmiş vay ...." diyorum.bu seviyeye nasıl geldiğini biraz anlatırmısın.bazıları yetenek diyor bazıları çalışma diyor tabiki ikiside lazımdır heralde
  • Herkese teşekkür ederim arkadaşlar. haftaya yeni resim eklemeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radiohead

bazen deniyorum arada bunun yarısı kadar güzel çizemiyorum gerçi bu iyimiş çeyreği kadar diyelim.şöyle resimleri görünce "adam hakkaten çizmiş vay ...." diyorum.bu seviyeye nasıl geldiğini biraz anlatırmısın.bazıları yetenek diyor bazıları çalışma diyor tabiki ikiside lazımdır heralde

merhaba arkadaşım yorumun için teşekkür ederim. ben ilkokuldan beridir resim çizerim. bir kaç yıldır çizmiyordum fakat iki ay önceden tekrar çizmeye başladım. bana sorarsan resim çizerek geliştirilir. bence uğraşan herkes daha sonra bu yeteneği kazanabilir. öncelikle basit karikatürleri taklit ederek başlayabilirsin. zamanla geliştiğini farkedeceksin.
  • çizimlerin harika gerçekten çok beğendim bu teknik japon çizgi filmlerinde kullanılan teknik değilmi ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.