Şimdi Ara

Cl22 3200 MHz ddr4 ram frekansı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Evet benimdi farklı konu olunca başka konu açmak istedim. Ancak bu kurallara aykırı ise yapmam mevcut konu altına da yapabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omerkld06 O kullanıcısına yanıt

Yo aykırı değil buradaki ram konusuydu diğer konu işlemci anakart farklı yani. Ben şansa 2 konuya da ilk başta ayrı kişilere cvb veriyorum sandım da ondan sonradan anladım dedim. Sorun yok yani...

• Erhan1982DZC kullanıcısına yanıt

@Erhan1982DZC hocam iyi akşamlar müsait olduğunuzda baka bilirmisiniz iki günlük kullanımda herhangi bir problem yaşamadım ne oyunlarda ne video seyrederken bir problem olmadı ancak aklıma takılan yer cpu-z de SPD bölümünde slot:1 deki eski ram rank yerinde dual yazıyor, yeni taktığım ram slot:2 de single ram diyor birde memory kısmında uncore frekans değeri biraz artmış. Bu bana sorun yaratabilir mi?

Cl22 3200 MHz ddr4 ram frekansı

İyi akşamlar , herhangi bir sorun gözükmüyor. Uyum sağladı ise sorun yok ve öyle gözüküyor. O dual / single sorun yaratcak bir durum değil. Bir makale bırakayım bir bakın, kafaya takılcak bir durum yok.

Detaylı anlatılmış kafa karışabilir zaten biraz :)

Cl22 3200 MHz ddr4 ram frekansıtechnopat
    RAM Nasıl Tasarlanır? Belleklerde Rank Nedir?
    https://www.technopat.net/2023/05/27/ram-nasil-tasarlanir-belleklerde-rank-nedir/
  • Erhan1982DZC kullanıcısına yanıt

Okudum çoğunlukla anlamama rağmen SRM ve DRM birlikte kullanılmasında sakınca olmadığı yönünde bir çıkarım elde ettim. Ama dual kit almak belki pahalı tek tek almaktan ama aklınızda sorun kalmıyor. Benim gibi eski ram satışta yoksa marka fark etmeden tüm özellikleri aynı olma koşuluyla alacağınız ramin kullanılmasında sakınca bulunmuyor. Eğer istediğiniz bir test varsa yaparım. Şu an 2 günlük teste pubg cs2 adını hatırlamadığım tales palogue miydi neydi bu oyunlar ile herhangi bir donma kasma mavi ekran hatası vermedi. Belki vermeyeceği anlamına gelmez. Sonuç olarak ısı ve veri kullanım değerleri şu an stabil inşallah sorun da yaşamam. Bu konu artık kilitlenebilir. Bence sonuca ulaştık. Yardımcı olan başta @Erhan1982DZC olmak üzere herkese teşekkür ederim. İyi forumlar dilerim.

Rica ederim sorun çıkmaması güzel. Oyunlarda ve genel kullanımda ilerde de kilitlenme ve mavi ekran hataları vermediği sürece sorun yok demektir. Hayırlı olsun yeni ram .

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.