Şimdi Ara

CLA 180 AMG kiraladim. BENCE UZAK DURUN [Video edit geldi!]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
1
Favori
10.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazacaklarimi bir golf 6 sahibi olarak yaziyorum...

Arac hakkinda en ufak bir bilgim yoktu. Arada yollarda gordugum bu araci buyuk bir hevesle kiraladim. Arac 9bin km de. Mercedesin boylesine kotu bir araba yapacagibi hic tahmin etmemistim...

Elimi attigim her yerden catir cutur sesler geliyor. Malzemedeki kalite hissi cok kotu. Doblonun sinyal kolu daha kalitelidir. Sinyal atarken sinyal kolu kirilacak gibi oluyor. Emniyet kemeri yukseklik ayar yerinden gelen trim sesinden uyuz oldum, yol boyunca elim uzerinde geldim. Muzik acalim sesleri duymayalim dedim cikan ses karsisinda sok oldum. Telefonumdan cikan ses daha kalitelidir. Acaba dedim ayarlarimi bozuk ama copilot arkadasim da en uygun ayari yapti fakat cikan ses kulak tirmalar cinsten. Ha birde araba gitmiyor. Gaza sonuna kadar bassanizda gitmiyor. Acaba modu eco da mi sporda mi diye baktik sporda... Ici zaten mezar gibi. Sunroof acildiginda biraz o hissiyati olduruyor. Koltugunda yol boyunca rahat edemedim. 80 tane ayar cektim, yok... Ben 1.80'im. Neredeyse koltugu en arkaya dayadim. Yanimdaki arkadasimda oyle. Arkaya biri daha gelse sigamaz...

Iyi yonleride var araba acayip ekonomik. 120 sabit hiz ile 350km yaptim bugun. 4.3lt yakit ortalamasi yapti.

Mercedes neden bu kadar kalitesiz boylesine bir otomobil yapmis anlamak mumkun degil. 1.16d de kullandim. Malesef bu araba 1.16d nin tirnagi olamaz. Kendi aracim bile bu arabadan konforlu geldi bana.

Alacak olan arkadaslar varsa iki kere dusunsun derim.

edit:

Arkadaşlar kiraladığımın ertesi günü sabahı sizin için çektiğim video. Artık ifşa da oldum daha rahat beni asıp kesebilirsiniz :)

Videoyu izlemeden önce şunu belirtmek istiyorum. Genel olarak araç güzel bir araba. Yukarıda belirttiğim tüm olumsuz özellikleri ne yazık ki yaşadım. 210bin tl değerindeki bir arabadan bu olumsuz yanları görmek beni üzdü. Aracı gömdüğüm doğrudur çünkü beklentiler içerisinde kiraladım.

Gece de bir video çekecektim fakat vakit bulamadım. Gece görüntüsü arabanın gerçekten güzel...

*Videoyu nasıl yaptığım la ilgili android markette bir program var pm den sorarsanız ismini atarım. Bu tarz videoları 5dk da yaparsınız.

edit2:

Trim sesleri

Tabiki kiralık arabadan trim sesi gelecek diyen arkadaşlar araç 10bin km de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shakircan -- 2 Mayıs 2017; 15:51:22 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• mercedes C serisi, fakir mercedes'i olarak geçiyor di mi
  • golf 6 zaten konfot odaklıydı onda sıkıntı yok ta 120km/h ile 4.3 lt?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 29 Nisan 2017; 0:53:26 >
  • Kedi ciğer muhabbeti bence. Bu kadar fazla gereksiz elestiri gizli hayranliktir. Siz elestireyim derken gömmüşsünüz.

Bu arada mersocu değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Ankara kutahya arasi yol. Sabah son ortalama duruyorsa foto cekerim. Aynen bilgisayarin gosterdigi 4.3tl. Gayet iyi bir deger.

• DarbeLeeMatkap kullanıcısına yanıt
    Yok artik daha neler

• konu sahibi biraz abartmış ancak gerçekten kalitesiz bir araç.

w205 c serisi de öyle aman aman bir kaliteye sahip değil. parasını kesinlikle hak etmiyor.

ha bunları söyleyince kedi-ciğer diyen oluyor. öyle zamanda polemiğe girmeden uzaklaşıyorum oradan.

parasını gerçekten hak eden bir araç arıyorsanız w212 e serisidir o
  • Yolda Mercedes benzin istasyonunda Clio

• cla hiç bir zaman tasarım görünüşü dışında methiyeler dizilen bir araç olmadı zaten, a serisi içinde aynı şey geçerli, C serisi ve bu bahsi geçen araçları yan yana getirince bile bir şeyler eksik kalmış sanki diyorsunuz ve bu eksiklik araç iç dizaynı ile alakalı bir durum, iyi bir markyaj kasa değişimi ile her şey farklı hale gelebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kvadankpakal kullanıcısına yanıt
    Cla c seriainden de kotu. A serisinin coupe versiyonu

• Hep diyorum, şu arabanın her şeyi aynı kalsın.. Önüne Skoda, Hyundai amblemi vs takın. 40.000 liraya belki satın alır insanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorod -- 29 Nisan 2017; 4:29:18 >
  • Öyle gömmüşsün öyle alakasız bir şekilde sert eleştiri yapmışsınki resmen arabaya tata muamelesi yapmışsın. Ulan claya oturmuş olmasam kullanmasam acaba haklımı diycem.

Kullandığınız araba a8 falan herhalde yada q7 mi ?

Şu yorumları yazanları araştırsak 2. El bir cla alıcak bile paraları yoktur belki mercedese bile binmemişlerdir hayatlarında gelmişler cla ya kötü diyorlar sahi kaç kere cla sahibi oldunuz ve km lerce yol yaptınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 29 Nisan 2017; 5:10:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

Öyle gömmüşsün öyle alakasız bir şekilde sert eleştiri yapmışsınki resmen arabaya tata muamelesi yapmışsın. Ulan claya oturmuş olmasam kullanmasam acaba haklımı diycem.

Kullandığınız araba a8 falan herhalde yada q7 mi ?

Şu yorumları yazanları araştırsak 2. El bir cla alıcak bile paraları yoktur belki mercedese bile binmemişlerdir hayatlarında gelmişler cla ya kötü diyorlar sahi kaç kere cla sahibi oldunuz ve km lerce yol yaptınız

Aynen çok haklısın cla s klasseden daha iyi bir araç her yönüyle üstün. Ya binsen ne olacak arabadan anlayanda anlamayanda para verip alabileceği bir araba. Konu sahibi arkadaş yine iyimser olmuş a ve cla nın mercedes adını taşıması dışında en ufak artısı yok. sanki bir tek sen cla sahibi oldun ve bindin. Adam bile 3 5 birşeyler verip binmiş. Sen neden sattın madem o kadar iyi arabaymış ?

Az sonradan da görme olma istersen sanki la ferrariden bahsediyoruz yada chirondan.

• Ciger muhabbeti yapan arkadaslar. Gecen hafta volvo cx60 kiralamistim. Onun icin de olumsuz izlenimlerim oldu ama genelde cok iyi bir arac. Cigere uzanamasaydim onun icinde yapardim yorum. 1.16 yi da cok kez kiraladim. Golf 6 dan sonra alacagim arabadir kesinlikle... Allah kismet ederse belki 3 serisi de olur ama 1 seriside benim isteklerime gayet yeterli. O yuzden inanin bana ciger muhabbeti degil bu. Yapsaydim cx60 a yapardim. Ona esas gucumuz yetmez sabah cekebilirsem bir video cekeyim en iyisi

• Evet Mercedes bazen iyi araç yapamıyor.

Konusu da vardı biri aldı da direksiyonun oralardan gelen seslerden dolayi mahkemeye vermişti.

Örnek verirsek bana göre de en kötü aracı=Citan.

• Ne yazsam bilemedim, ütopik kaliteli 1 serisi S class'a rakiptir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam o kadar kötü olmaması lazım, ne demek doblonun silecek kolları daha iyi

• Araba pek kaliteli değil ama abartmışsınız biraz.
  • Mercedes E den başlar diye boşuna dememişler

• Cla iyi olmayabilirde 1 serisini beğenip Cla'nın malzeme kalitesini beğenmemek bana garip geldi sadece. Ayrıca 1 serisi daha küçük bir araba.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.