Şimdi Ara

Clan: 30Plus (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Naturalsh

quote:

Orijinalden alıntı: HeiligeR-7

Clanımız çok yaşa Ben CoA

Çok faydasını görüyorum klanın Oray ellerine sağlık

Tek riftte 2 si set olmak üzere 6 tane leg düşürürsen görürsün tabi klanın faydasını :D

Ahahaha oldu mu şimdi

Clana hizmette bulunmak için kullanıyorum ben onları

• Eklerseniz sevinirim. Slider#2691

Akşamları genelde t1 public takılıyorum. Klan olursa iyi olur.
  • Uzun süredir oynamıyordum oyunu, 3 gün önce ROS satın aldım, karakter DH, üstümdekiler bayağı eski ve tek takıldığım için henüz düzeltme fırsatım olmadı, hard bounty-rift oynuyorum, benim durumundaki arkadaşlarla birlikte party kurabiliriz.
    Fatti#2797
  • Clanımız 96 kişi oldu! 30+ herkesi bekliyoruz! Her tür oyuncu mevcuttur (casual, hardcore vs). Ayrıca grup bulmanız da çok rahat oluyor sayımız 100'lere yaklaştığından dolayı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 22 Mayıs 2014; 4:02:30 >
  • 28 yaş kurtarır mı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ttt01

28 yaş kurtarır mı :)

ana başlıkta belirttiğim üzere, kendini 30+ hissedenler de clan'a ekleniyor. Şu an nerdeyse hiç yok 30 altında, fakat neden olmasın bekleriz. Yeterki seviye 30+ olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: oray

Clanımız 96 kişi oldu! 30+ herkesi bekliyoruz! Her tür oyuncu mevcuttur (casual, hardcore vs). Ayrıca grup bulmanız da çok rahat oluyor sayımız 100'lere yaklaştığından dolayı...

Hah, hoca bu klan'ın kurucusu sen misin? Yine DH'den 30+ oyuncuların oluşturduğu DB diye bir klan daha var, sanırım 30-40 kişi kadar. Sizin klanla bizimkini birleştirsek diyoruz, akşamları partiye adam bulmakta hiç sıkıntı çekilmesin, arada şamata olsun vs.

Bir mahsuru var mıdır sizin açınızdan, misal biz komple gelip üye olsak bir arıza çıkıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

quote:

Clanımız 96 kişi oldu! 30+ herkesi bekliyoruz! Her tür oyuncu mevcuttur (casual, hardcore vs). Ayrıca grup bulmanız da çok rahat oluyor sayımız 100'lere yaklaştığından dolayı...

Hah, hoca bu klan'ın kurucusu sen misin? Yine DH'den 30+ oyuncuların oluşturduğu DB diye bir klan daha var, sanırım 30-40 kişi kadar. Sizin klanla bizimkini birleştirsek diyoruz, akşamları partiye adam bulmakta hiç sıkıntı çekilmesin, arada şamata olsun vs.

Bir mahsuru var mıdır sizin açınızdan, misal biz komple gelip üye olsak bir arıza çıkıyor mu?

herhangi bir problem olmaz. Tabi ki bekleriz. Clan'a girmek için özel bir şart yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ttt01

28 yaş kurtarır mı :)

ana başlıkta belirttiğim üzere, kendini 30+ hissedenler de clan'a ekleniyor. Şu an nerdeyse hiç yok 30 altında, fakat neden olmasın bekleriz. Yeterki seviye 30+ olsun

Teşekkür ederim o zaman uygun bir zamanda eklerseniz sevinirim. galoobooshka#2132
  • Oray hocam 30+ birisi olarak sizi ekledim . . .
  • teklif gonderdım kabul edersin Oray arkadasım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clabnick -- 23 Mayıs 2014; 0:04:53 >
  • An itibariyle ben de oyun içi başvurumu yaptım (Kulti#2721). Bu güne kadar anti-multiplayer biri olarak ilk kez ben de bir denemek, 69'luk barbarımla aranıza katılmak istiyorum :) Bu arada normalde 13-19 arası genelde online oluyorum.
  • clan'a direk başvuru yaparsanız clan arama'dan bulup, çok daha kolay ekleyebilirim sizleri arkadaşlar.
  • selam,

fazlasıyla 30+ yım :) (1979)
    request yolladım, battle tag Rashwe#2719, kabul ederseniz sevinirim.
  • Clan üye sayımız 100'ü geçmiştir. 30+ herkesi bekliyoruz
  • Ben de teklif attım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.