Şimdi Ara

Clan Aktarımı#Mutlaka Bakın#!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Ben clan kurmuştum FrieNDy_ diye ama beni 2 kişi deli ettiler ve clanı bozzdumve sonra Ben hariç herkes başka bi clana aktarılmış UndeadLords diye bi clan bu nasıl oluyoor mümkünmüdür kimse join etmemiş ve biz bu clanda olduk birden eski clanca ama ben hariç herkes bu nasıl oluyor acıklarmısınız şimdiden teşekkürler

• Doğrudur bu bir gerçek

Benim clanım (imzada var) kapatılıp tekrar açılacaktı. Geçen akşam oyuna girdiğimde bi baktım saçma sapan bi clandayım. Clan ismi değiştirme gibi bir durum yok. O zaman bu ne ?

Baktım clanda bi kişi var doa lvl 40 ezik yani... Arkadaşımda Angels2 clanındaydı. Pm attım hangi clandasın dedim Angels2 dedi. Dedim ben başka clandayım Aynı durumun onada olduğunu ve başka bir arkadaşımında aynı durumu yaşadığını öğrendim. Demekki herkese olan veya olabilecek birşey...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiTRocy

Doğrudur bu bir gerçek

Benim clanım (imzada var) kapatılıp tekrar açılacaktı. Geçen akşam oyuna girdiğimde bi baktım saçma sapan bi clandayım. Clan ismi değiştirme gibi bir durum yok. O zaman bu ne ?

Baktım clanda bi kişi var doa lvl 40 ezik yani... Arkadaşımda Angels2 clanındaydı. Pm attım hangi clandasın dedim Angels2 dedi. Dedim ben başka clandayım Aynı durumun onada olduğunu ve başka bir arkadaşımında aynı durumu yaşadığını öğrendim. Demekki herkese olan veya olabilecek birşey...
    aynısı bana da oldu. bizim clan bozulmuş ben oyunda değilken. oyuna bi girdim saçma sapan bi clandayım. hem de pelerinli falan dermişim neyse bizim başkana pm attım ne iş falan nası oldu diye ben bişey yapmadım dedi. deli oldum ben acaba hacklendimmi dedim hemen koştum hostese baktım herşey duruyo. neyse sonra çıktım clandan. böyle bi olay var yani

• quote:

Orijinalden alıntı: acheron

aynısı bana da oldu. bizim clan bozulmuş ben oyunda değilken. oyuna bi girdim saçma sapan bi clandayım. hem de pelerinli falan dermişim neyse bizim başkana pm attım ne iş falan nası oldu diye ben bişey yapmadım dedi. deli oldum ben acaba hacklendimmi dedim hemen koştum hostese baktım herşey duruyo. neyse sonra çıktım clandan. böyle bi olay var yani

Alıntıları Göster
    Aynısı banada oldu diyemem çünkü benim oyunda clanım yoktur. Oyuna girip baktığımda civcivlilerin oluşturduğu bir clandayım... Hemen çıktım tabiiki...

Bu nasıl oluyor peki?

• quote:

Orjinalden alıntı: ok919_X

Beyler Ben clan kurmuştum FrieNDy_ diye ama beni 2 kişi deli ettiler ve clanı bozzdumve sonra Ben hariç herkes başka bi clana aktarılmış UndeadLords diye bi clan bu nasıl oluyoor mümkünmüdür kimse join etmemiş ve biz bu clanda olduk birden eski clanca ama ben hariç herkes bu nasıl oluyor acıklarmısınız şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Mordecaí

Aynısı banada oldu diyemem çünkü benim oyunda clanım yoktur. Oyuna girip baktığımda civcivlilerin oluşturduğu bir clandayım... Hemen çıktım tabiiki...

Bu nasıl oluyor peki?

Alıntıları Göster
    aynısı bana da oldu garde 3 lü bi clanddaydım relog yaptım clan dağılmış abuk bi clana gitmişim.o clanın başkanına da sordum bi tek ben wardım clanda kimseyi almıom filan dedi. bi gün böle olurda heaven a fln gideriz belki

• quote:

Orijinalden alıntı: NeZih_HoCa

aynısı bana da oldu garde 3 lü bi clanddaydım relog yaptım clan dağılmış abuk bi clana gitmişim.o clanın başkanına da sordum bi tek ben wardım clanda kimseyi almıom filan dedi. bi gün böle olurda heaven a fln gideriz belki

Alıntıları Göster
    BANA COK OLDU HANGİ CLAN A GİRSEM ÖLE OLUO BOZULOAR BAŞKA CLAN A GİDİOM Bİ KERE MADE_İN_BRAZİL E GİRDİM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aponur_tr

BANA COK OLDU HANGİ CLAN A GİRSEM ÖLE OLUO BOZULOAR BAŞKA CLAN A GİDİOM Bİ KERE MADE_İN_BRAZİL E GİRDİM

Alıntıları Göster
    İlginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeviIish

İlginç

Alıntıları Göster
    bizede oldu cafece bi clan kurduk sonra ismi değişti "™" bunun yüzünden miş
    a..ç gibi bişi oldu bizde clanı bozduk yeniden o clan adında sadece "™" koymadık
    clanı bozduğumuzda ben atıldım ve oynamayan arkadaşlar yeni clana çoktan girmişlerdi
    eski clan dağıldı arkadaşlar yeni clana otomatik geçmişti nasıl oluyor bu iş ya??????????

• quote:

Orijinalden alıntı: RentzusuKen

bizede oldu cafece bi clan kurduk sonra ismi değişti "™" bunun yüzünden miş
    a..ç gibi bişi oldu bizde clanı bozduk yeniden o clan adında sadece "™" koymadık
    clanı bozduğumuzda ben atıldım ve oynamayan arkadaşlar yeni clana çoktan girmişlerdi
    eski clan dağıldı arkadaşlar yeni clana otomatik geçmişti nasıl oluyor bu iş ya??????????

Alıntıları Göster
    demekki clan dagildiktan sonra clan mensuplari, oyun genelinde kurulan ilk clana aktariliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: emredici

demekki clan dagildiktan sonra clan mensuplari, oyun genelinde kurulan ilk clana aktariliyor

Alıntıları Göster
    oyunda bir bug var galiba bizim clanda da zırt pırt 'beni buraya kim aldı ya?' diye soru soran adamlar cıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sertacecemis

oyunda bir bug var galiba bizim clanda da zırt pırt 'beni buraya kim aldı ya?' diye soru soran adamlar cıkıyor

Alıntıları Göster
    Demekki garip bi olay bozduğum clanda ne kadar adam varsa direk oraya geçmiş ben harriç clan başkanlarına olmuyor galba
    Bide bi ark vardı oda girmiş işte clan bozulunca direkmen o clana tabi o clanda olduğunu bilmiyor ve girdiğinde baktık hem clanda hemde asistan olmuş bunda bi iş vardır Belkide

• quote:

Orijinalden alıntı: ok919_X

Demekki garip bi olay bozduğum clanda ne kadar adam varsa direk oraya geçmiş ben harriç clan başkanlarına olmuyor galba
    Bide bi ark vardı oda girmiş işte clan bozulunca direkmen o clana tabi o clanda olduğunu bilmiyor ve girdiğinde baktık hem clanda hemde asistan olmuş bunda bi iş vardır Belkide

Alıntıları Göster
    doğrusunu soylemek gerekırse aynısı banda oldu hatta bir an charımla baska bırıs dahamı oynuyo dedım

• quote:

Beyler Ben clan kurmuştum FrieNDy_ diye ama beni 2 kişi deli ettiler ve clanı bozzdumve sonra Ben hariç herkes başka bi clana aktarılmış UndeadLords diye bi clan bu nasıl oluyoor mümkünmüdür kimse join etmemiş ve biz bu clanda olduk birden eski clanca ama ben hariç herkes bu nasıl oluyor acıklarmısınız şimdiden teşekkürler

kardes senin clanın beramustamıydı ??

• quote:

Orijinalden alıntı: failed

quote:

Bu olayda Gm rol oynuyormu acaba yani bu otomatik gittiğimiz clanları GM mi seçiyor yoksa lottayamı düşüyoz.
    quote:

Orjinalden alıntı: failed

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: failed

quote:

quote:

quote:

X"de

• quote:

Orijinalden alıntı: ok919_X

quote:

quote:

X"de

Alıntıları Göster
    bu da ayrı 1 bug
    bizim clanada baska 1i qelmişti 3 assist wardı zaten
    4. olarak tanımadıgımız 1 char qirmiş
    nasıl oluyosa :)

• quote:

Orijinalden alıntı: EleRoSse

bu da ayrı 1 bug
    bizim clanada baska 1i qelmişti 3 assist wardı zaten
    4. olarak tanımadıgımız 1 char qirmiş
    nasıl oluyosa :)

Alıntıları Göster
    bende de aynısı oldu sabah bi oyundadım başka bi clan'dayım :D
    dedim benim char gitti sonra baktım üstümdekiler falan duruyor çıktığım yerden başladım tekrar...
    şifremi değiştirmeye teşebbüs edecektim ama korktum geri yollamazlar diye vazgeçtim :).
  • quote:

Orijinalden alıntı: peacefire

bende de aynısı oldu sabah bi oyundadım başka bi clan'dayım :D
    dedim benim char gitti sonra baktım üstümdekiler falan duruyor çıktığım yerden başladım tekrar...
    şifremi değiştirmeye teşebbüs edecektim ama korktum geri yollamazlar diye vazgeçtim :).

Alıntıları Göster
    YA BANADA OLDU BİİZM CLAN DAĞILMIŞ BENİ XSDSDX GİBİ BİR CLANA SOKMUŞLAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

YA BANADA OLDU BİİZM CLAN DAĞILMIŞ BENİ XSDSDX GİBİ BİR CLANA SOKMUŞLAR

Alıntıları Göster
    bende ne güzel clana girmiştim kolluğu yanıyodu

girdim baktım grade si 5 olan bi clandayım

şimdi adam almıyo

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.