Şimdi Ara

clan ariorum ii oynayanlar lutfen bi bakin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 2002 yilindan beri oynasana.com a uyeyim. Ka98k yi mukemmele yakin kullanirim 3yildir cod2 oynuorum ne yazikk artik eski arkadaslarim oynasana.com u birakti. Bende aktif uzman bir clan ariorum isteyenler ozel mesajdan ulasabilir.

• Biraz klasik ve bogucu ama ; sen clan arama clan seni arasin
  • 04/11/2005 bu tarihte çıkan bir oynu 3 sene oynaman muhte$em
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shuttlea

04/11/2005 bu tarihte çıkan bir oynu 3 sene oynaman muhte$em

bu arada salladın ama warclanda turklerle yunanların savasında yerini alabilirsin warclan.gr
  • quote:

Orjinalden alıntı: canfiratgocmen

quote:

bu arada salladın ama warclanda turklerle yunanların savasında yerini alabilirsin warclan.gr

bi halt bilmiyorsunuz konuşuyorsunuz benide kızdırıyorsunuz illa kanıt mı lazım ?
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Call_of_Duty

• quote:

quote:

quote:

bi halt bilmiyorsunuz konuşuyorsunuz benide kızdırıyorsunuz illa kanıt mı lazım ?

Call of duty çıkış tarihi o call of duty2nin değil ayrıca arkadaşın anlatım bozukluğu var "call of duty serisini 3 yıldır oynuyorum" daha doğru bir cümle olurdu..

Saygılar..

• quote:

Orjinalden alıntı: _quest1on_

quote:

quote:

quote:

Call of duty çıkış tarihi o call of duty2nin değil ayrıca arkadaşın anlatım bozukluğu var "call of duty serisini 3 yıldır oynuyorum" daha doğru bir cümle olurdu..

Saygılar..

orda koskoca cod2 yazıyor görmüyor musun hadi görmüyorsan bile 2005 yılında cod1'in cıktığını söylüyorsan pes. ben artık bişey demiyorum -.- . cod1'in cıkış tarihi 29/10/2003

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cl1nk -- 4 Ağustos 2007; 4:06:13 >

• seni doğrullar nitelikte cevap yazmıştım ama neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MTCsK -- 4 Ağustos 2007; 15:20:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.