yerter artık ben clan ıstıyorum altclan olsada olur ama ezıq mavı kolluklu clan lara bıle almıolar lwl 50 bosunamı oldum ben ya beramusta oynuyorum 50 ustuclanı olnlar lutfen yaw iste adım= _brother_ bı zahmet clan plssssssssssssssssss
aga gecen char actim aposta kasiolar beni aresteyim assasian 2x oldum adamin teki geldi clan salladi girdim nasil olsa begenirsin pelerinli 4 gün kadar girmedim cumartesi girdim clandan atmislar clan Queenli biseydi alt clandi LIDER EGER ASSASIANIMI BEGENMEDIYSEN 31LIK WARRIORUM VAR ONU AL NOT:okadar sevindim ki gece uyku tutmadi önemle belirtiyorum clanda 11lvlli adam vardi eh yani LIDER INSAF PLSSSSSSSSSSSS CLANNNNNNN PLLLSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS A_G_A_I_N MSN::geveze_genclik@hotmail.com BEKLIORUM LIDERIM
YA NE DIYECEM.. ARTIK BU FORUMA '' KREŞ '' bölÜMÜ ACMA WAKTI GELMEDIMI SIZCE ?
quote:
Orjinalden alıntı: _emperor_tr
eğer açılırsa bu forumda 5-6 kişi fln kalırız...
quote:
Orjinalden alıntı: haydut_online
aga gecen char actim aposta kasiolar beni aresteyim assasian 2x oldum adamin teki geldi clan salladi girdim nasil olsa begenirsin pelerinli 4 gün kadar girmedim cumartesi girdim clandan atmislar clan Queenli biseydi alt clandi LIDER EGER ASSASIANIMI BEGENMEDIYSEN 31LIK WARRIORUM VAR ONU AL NOT:okadar sevindim ki gece uyku tutmadi önemle belirtiyorum clanda 11lvlli adam vardi eh yani LIDER INSAF PLSSSSSSSSSSSS CLANNNNNNN PLLLSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS A_G_A_I_N MSN::geveze_genclik@hotmail.com BEKLIORUM LIDERIM
sen ne diyosun yaw, hiçbişey anlamadım...
yazık yazık eziklik beyinlerine vurmuş
quote:
Orjinalden alıntı: mr_lonely
yazık yazık eziklik beyinlerine vurmuş
beyinlerine diil eziklik k.o yla dh yide wurdu(0-3yaş grubu saolsun)
bunu tercume etcek olan varmı!!!
hazır konu acılmısken bnide dies de clan alan oluurmu lvl 46 warrior
Insancıl Cvp Verin Olmuyosa Şikayet Et Butonunu Kullanın Bebe Dediğiniz Kişiler Devletin Geleceğidir.. Siz Çokmu Akıllısınız Lan Sinirimi Bozdunuz Bu Saatte...
Ya ne insancılı adam gelmiş klan ve klanına oyuncu arayanlar bölümüne değilde özel topic e yazmış msj ını biz de mi böyle yapalım
Şikayet Butonunu Kullanın Ozaman Şikayet Edin Kilitlesinler Olay Bukadar Basit....
ya varya bu forumda stres atıyorum bence bi topic açılmalı yaş grubu diye 10 u geçen yoktur galiba :) ben 23 yaşındayım
quote:
Orjinalden alıntı: nofearx
ya varya bu forumda stres atıyorum bence bi topic açılmalı yaş grubu diye 10 u geçen yoktur galiba :) ben 23 yaşındayım
senin gibi artizleri görünce bende stres oluyorum.. yaşın 23 oldu da ne oldu boyun kaç senin benim 1.90 boyum var :D noldu yani 23 oldunda adam mı ooldun yada senden küçükler adam diilmi
quote:
Orjinalden alıntı: M¥MØ®uK
quote:
Orjinalden alıntı: nofearx
senin gibi artizleri görünce bende stres oluyorum.. yaşın 23 oldu da ne oldu boyun kaç senin benim 1.90 boyum var :D noldu yani 23 oldunda adam mı ooldun yada senden küçükler adam diilmi
olayın can alıcı noktasını kaçırmışsın ne yazıkki... biz küçükleri ezmiyoruz ama burda ''çocuk'' dediğimiz kişilerin davranışı da herhangi ciddi bir yanıtı haketmiyo, umarım anlatabilmişimdir...
konuşmasını yeni öğrenen soluğu burda buluyor
quote:
Orjinalden alıntı: Phyrex
quote:
Orjinalden alıntı: _emperor_tr
eğer açılırsa bu forumda 5-6 kişi fln kalırız...
çok haklısınız beyler açılsın artık şu kreş de gitsin bebeler ...
forumda yas olayı deil mesele surada kac kisi kurallara uyuo herkes biseler söylüo gereksiz sacma sapan konular bu ne istir anlamadım
sizce bu forumdan çocukları göndersek kaç kişi kalırız kurallara uymayan sadece çocuklar deil adam 30 yaşında bile olsa kurallara uymuyo
KISACASI.. BİRBİRİMİZİ SEWELİM VE BİRBİRİMİZE SAYGI GÖSTERELİM!