Şimdi Ara

Clan Bayrağı ( Crest ) Nasıl Konur ? ( Alliance Bayrağı Nasıl Silinir ?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
30.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Türk clan bayrağı koymak istiyorum Clanıma ama nasıl konulacağını bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim, nasıl koyucam clan bayrağı ?

Clan Skilleri ne işe yarar ?
    Ve Clan skilleri almak için ne yapmalıyız ?(Skiller için Clan önce lvl 5 olmalı )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SurlarÖnünde -- 23 Ocak 2010; 1:38:23 >

• Clan bayrağı nasıl konu ile ilgili bir konu bulamadım arkadaşlar nasıl konuyor şu clan bayrakları yav ?

Clanım lvl 3 bu arada.
  • 16*12 piksel, 256 Renk .BMP bir resim yap kendine. Sonra bu resmi kopyalayıp " C:\ " nin içine at. (örneğin ismi 1.bmp olsun). Yani C:\1.bmp

Sonra oyuna gir. Clan (ALT+N) bölümünden "Set Crest" butonuna tıkla ondan sonra crestinin dizini olan C:\\1.bmp yaz.
  • Dostum dediğin gibi yaptım C:\1.bmp siye yazıyorum set crest e ama böyle bir dosya yok diyor halbuki crestim C'nin içinde ?

Türk bayrağı olan bir crest varmı acaba ? L2 crestlerin olduğu bir site yada ?
  • Peki Crestin ismini 1 olarak değiştirdin mi ?

Koymak istediğin crestin ismini 1 yapacaksın.

Şunu kaydet bilgisayarına ismini 1 yap.O şekilde dene.

Boyutu tamamdır bunun ama 256 renk olayını bi kontrol edersin.
  • Dediğin gibi yaptım crest i paintten 256 renk bmp ye cevirdim, oyunda denediğim zaman alta şöyle yazdı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SurlarÖnünde -- 29 Kasım 2008; 16:21:58 >
  •  Clan Bayrağı ( Crest ) Nasıl Konur ? ( Alliance Bayrağı Nasıl Silinir ?)

az önce yolladığım 16x11 miş.Şimdi 16x12 yaptım bir de böyle dene bakalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu hangi ülke bayrağı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oh şimdi oldu cok saol dostum Rus serverında Türk bayrağıyla dolaşıcam bakalım nasıl olucak.
  • Bana bıras sınır olcaksın gıbı gelıo ..Cunku genelde turk bayragı goren kuyruk acısı varmıscasına dusunmeden saldırıo gucu yetmesse bayraga ulkeye sovuyo sana sovse dokunmas ama bayraga vatana sovuldumu sınır oluyo ınsan neyse ınsallah sen karsılasmasssın bu tarz olaylarla......
  • Eğer kalabalık ve güçlü iseniz çok sorun olmaz ama değilseniz nefes aldırmazlar diye düşünüyorum.Çoğu kişi TÜRK bayrağını görünce direk dalıyor =)) Kolay gelsin.
  • Clan ı lvl 5 yaptım bazen bişiler yazıyorlar ama rusça anlamıyorum ingilizce olarak bayrağa filan söveni görmedim şuan çok şükür, arkadaşlarla kendi aramızda clan da eğleniyoruz zaten fazla ciddi bir amacımız yok.

Clan lvl 5 olduktan sonra skiller filan açıldı ama beyaz toplar var skilleri almam için onlardan istiyor nasıl alınıyor acaba bu şeyler ?

Bu arada Abbys 10x Alpha serverındayız clan ismi TurkishArmy, ismim Parapsikoloji.
    Clan ı daha kalabalık daha güçlü yapmak için bulabildiğimiz Türkleri clan a alıyoruz, bizden başkada Türk clanı yok malum rus serverı olduğu için, birlik olmamız şart.

Buffer ve Healer a çok ihtiyacımız var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SurlarÖnünde -- 19 Aralık 2008; 15:09:26 >

• O yüzden türk sen türk serveri oynicaksın

www.l2loyal.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: koroglu28

O yüzden türk sen türk serveri oynicaksın

www.l2loyal.com

Pfff.Türksün diye başka server oynıyamıycakmısın?Önemli olan çevre yapabilmek.Bende yunan serverinda oynuyordum.Ve gördüğüm en iyi serverdi!
  • Bende zamanında yunan serveri oynuyordum C3 Victoria kaç sene oynadım ama boşa oynamışım

Loyal i gördükten sonra

clan bayragıma türk resmi koydum gm ban attı

adamalar nazi bayragi koymuş serverin en iyi ally si

herkez kendi çöplügünde öter

BİR DE BEN BURDA KONU AÇAMIYORUM NASIL AÇABİLİRİM SÖYLERMİSİNİZ FORUM DA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koroglu28 -- 22 Aralık 2008; 17:39:27 >
  • sagol
  • l2Loyal da online sayısı ne kadar ?
  • Clan skilleri de buff gibi.Ama gözükmüyor direk olarak.N ye basıp bulucaksın.Ve sana + can defans filan veriyor.Yani iyi bişey.
  • arkadaslar ally crest nasıl konur pekı yazabılcek varmı...
  • oyundayken ally lideri isen /allycrest yapiosn sora ayni seklde C:/1.bmp vsvs 8x12 olmali
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.