Arkadaşlar ben Olympia server inda oynuyorum. Clan kurdum ama clan başkanı gözüküyorum fakat clan ismi gözükmüyor + clana kimseye alamıyorum ve clandan da çıkamıyorum.. Bunu nasıl halledebiliriz???
şu an clan bug var sorun giderecek bi patch gelene kadarda clan kuramassın
ama clana girebilirsin
Herhangi bir clana da giremiyorum "This user does not exist." yazıyor.. Çıkmak istediğim zamanda ise "Failed to quiting clan." Gibi birşey yazıyor.. Ne kurduğum clan gözüküyor ne de birşey sadece İD in altında yeşil bir çizgi var. EDANA server ı açıldıktan sonra pacth atıldı yine düzelmemişti.. KnightOnlineWorld sitesine mail vs. mi atmak gerekiyor, anlamadım gitti..
Beklemekten başka yapabileceğin birşey yok sanıyorum
Aslında çok saçma.. Görmezlikten gelinen bir durum bu. KnightOnline kullanıcılarina karşı tutumlar bayağı sert ve aynı zamanda Premium üyelik telkinlerinde adeta bir taraflarını yırtan oyun yöneticilerinin bu gibi sorunlarla ilgisiz kalmasını hiç anlamıyorum.. Bunu mağduriyet olarak kabul etmek lazımdır hiç şüphesiz neyse..
Başka görüşlerini benimle paylaşıcak arkadaşım varmı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme