Şimdi Ara

clan bug

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dies de oynarken paperdım townda otururken birisi clan attı.ben de kabul ettim.ok dedim anda arkamda pelerin vardı.bende çok sevindim.lwlim çok düşüktü hemen atarlar sanmıştım ama clan bug saolsun atamadılar bi süre.ben de pelerin olunca her party e aldıklarından baya kastım.sizce de clan bug ii bişi deil mi??
    yorumlarınızı bekliyorum

• Çok kötü birşey keşke hiç olmasa şu clan bug

Clanı bozamıyorum daha ne olsun
  • Clan bug kadar sinir bozucu bir bug yok bir daha clan kurmicam töbeee
  • sizin düşünceniz mage olup paper olun 60 lwlde öle 30 lwlde herkesi yüksek lwl sanıyolar(paper mageleri)
  • quote:

Orjinalden alıntı: eziqmage_

sizin düşünceniz mage olup paper olun 60 lwlde öle 30 lwlde herkesi yüksek lwl sanıyolar(paper mageleri)

clan bug eskıden guseldı ama sımdı kotu clandan atamama olayı ıyı ama clanı bozamama-clan kuramama kotu
    eskıden sen onlıne dgılken clan bozulursa senı baska clana atıyodu dusunsene yanan kolluk lu bı clana gıttıgını bıde clan ezg gorunmesın dıye senı mecbur kasarlar

• offfffffffff
  • peki bu clanı bozmanın bi yolu yok mu.dün mesela cypher da corbacı mı ne sawaşa girdi yukarıdan clanı bozmak için girdim dedi ne alaka we de clanı bodu yeni bi clana girdi anlamadım gitti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • WaLLa allaha şükür bnde öyle birşey yok dies deyim 56 lwl mage im bugun e kdr 4 clan deiştirdim zaten onlardada çıktım girdim cıktım gırdım bnm böyle bir sorunum yok inş sizinkide en yakın zamanda düzelir...
  • clan bug a
  • Charı satcam gören ii char uygun fiyatada satıon ama clan bug da ben almam diyor
    Kaç defa offical foruma msj yazdım tık yok geçmiyor clan bug
  • ya bu gizli sorununda bugu mu var ne doru olduuna eminim aa yanlıs dior char elden gdio
  • iyi ne güzelmiş clan bug bi taraftan kötü burda insanlık milliyet felan diyonuz ama xigenonda 48 im bi ark 1 saatiniş bana ayırıp kasbilirmi veya party e labilir mi diyom kimseden ses çıkmıo
  • çözüm söleyin yaw gm hallede bilir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.