Şimdi Ara

Clan dagıldı.. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
0
Favori
2.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • valla ben girsem ilgilencem ama asistler size sesleniyorum şu an o1 deyim
    56 lvl assas ım . bu kadar.
  • arkadaslar bende olimpiyada oynuyom lvlim 55 klana alırsnız sewinirim ama nası iritbat kuraaz
  • lvl 57 assasim beyler benide alın şu an asistler onlinesa bana nick ve server sölesin lütfen
  • hangi server yeni serverda mı kuracan yoksa belirli bir serverı var mı ?
  • olympia da başlığı okumadın mı ?
  • bende olımpıa da ım lwl 53 54 olmak uzereım clana alırsanız sewınırımm nickim king arthurrrrr assist ller nıck werırse ırtıbat kurabiliriz we su an o 3 teım
  • 4 gündür yoktum ondan düşmüşüzdür artk geldim geri yükselir o grade merak etmeyin..
  • lvl:57
    prestim
    buffcuyum
    np 7k
    clana alıcanmi
  • unnamed-4@hotmail.com bana burdan ulaşın msnden konusuruz alırım clana..
  • ßeNi De ClANa AlıRSanıZ SeviNiriM..

NicK:KiLLz0nE
    ServeR:oLympia
    Np:7.5k
    Irk:HumaN
    jOb:AsSaSiaN
    CLan:MümküNSe ForumDH clanı
    LvL:55
  • muq nerelerdesin sen yaw.. buff_tuff_cuff ben clanı kurmuşsun hayırlı olsun... bi müddet sonra ben de gelirim şu anki clanımdan memnunum çünkü.. sana kolay gelsin...

server : olympia
    nick : buff_tuff_cuff
    lwl : 62 sayılır
    nation : el morad
    clan : UnBreak
  • quote:

Orjinalden alıntı: arayanbulur

arkadasım ben lvl 46 emme peelerin almak istiom daa oce de hic g3 clana girmemistim yani eger mumkunse alır mısın cevaplarsan sevinirim nick th3un4giv3n

edit: imzana hayranım

kardes kastım o yazıdan beri oldum sana 51 acaba alır mısınız belki o sayede biraz np kasarım np acayip cok 120

edit: nick th3un4giv3n pm at eslant dısında nereye isttersen 2 dk icinde orda olurum (pis kosuom)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zummet -- 13 Eylül 2006; 9:27:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mjsamet

clan kurulunca o kaçta buluşuyoz mesela o3 de inn in orda buluşalım yada asisler o1 o2 o3 e daılır alır bizi tek tek biz kaça girmişsek

clan ın ismi belli oldumu

grade 3 de simge olucak mı
  • msn ekleyin clana gelicekler buff_tuff_cuff unbreak benm çıktıgım clan bu clanı kurmak için bize warrior yollasınlar görevi yapamadım ya :))
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.