arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. Clan logosu yapacağım ama klasik olarak tam ortasında genellikle yaratık felan oluyor. o hayvan ve yaratıkları bulmakta zorluk çekiyorum. Örnekler veriyim : Bu clan yakın arkadaşımın clanı.
Bu clanı da zaten duymayan csci yoktur :D
zaten şekil belli ama ortasındaki cisimi belirleyemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Bu arada clan ismimiz SCORNFUL
AaA Logo creator'de 200den fazla hayvan var Onunla professıonal logolar yapabılırsın
aaa logo programı var ama nereden bakacağımı bilmiyorum yardımcı olabilir misin
Grafiker olaraktan olaya el atayım baaaaare.
İlk logonun yaratığı death note isimli animeden ryuk isimli karakter. O animenin ya da başka animelerin yaratıkları bulmak zor değil zaten google'da aratırsan birçok animenin hayvan ya da karakterine ulaşabilirsin.
Geri kalan dark passage logolarında kullanılanlar ise programla kendi çizimleri büyük ihtimalle. İnternetten bulup koycak kadar amatöre kaçmamışlardır. Kendileri neyle nasıl çiziyor onuda söyleyeyim. Vektörel tabanlı çizim programları var örneğin Adobe'un illustrator isimli programı. Fareyle çizebilirim uğraşırım diyorsan indir ve çiz. Ama genelde bu programda çizimler tablet ile yapılır ve boyama işlemleri photoshopta tamamlanır.
Yardımcı olduysam ne mutlu hadi kolay gelsin sana.
illustrator bir kere denedim denemez olaydım cok zor :D bana hangi zahmet olmazsa pm olarak buldugunu hayvanları atabilir misin
anlayamadım cümleni haddinden fazla devrik olmuş
cok haklısın biraz acelem vardı eğer o ryuk gibi yaratık ve hayvanlar biliyorsan pmden ulaşabilir misin