Şimdi Ara

Clan logosu için Hayvan ve Yaratıklar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. Clan logosu yapacağım ama klasik olarak tam ortasında genellikle yaratık felan oluyor. o hayvan ve yaratıkları bulmakta zorluk çekiyorum. Örnekler veriyim :
    Bu clan yakın arkadaşımın clanı.

Bu clanı da zaten duymayan csci yoktur :D

zaten şekil belli ama ortasındaki cisimi belirleyemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Bu arada clan ismimiz SCORNFUL

• AaA Logo creator'de 200den fazla hayvan var Onunla professıonal logolar yapabılırsın
  • aaa logo programı var ama nereden bakacağımı bilmiyorum yardımcı olabilir misin
  • Grafiker olaraktan olaya el atayım baaaaare.

İlk logonun yaratığı death note isimli animeden ryuk isimli karakter. O animenin ya da başka animelerin yaratıkları bulmak zor değil zaten google'da aratırsan birçok animenin hayvan ya da karakterine ulaşabilirsin.

Geri kalan dark passage logolarında kullanılanlar ise programla kendi çizimleri büyük ihtimalle. İnternetten bulup koycak kadar amatöre kaçmamışlardır. Kendileri neyle nasıl çiziyor onuda söyleyeyim. Vektörel tabanlı çizim programları var örneğin Adobe'un illustrator isimli programı. Fareyle çizebilirim uğraşırım diyorsan indir ve çiz. Ama genelde bu programda çizimler tablet ile yapılır ve boyama işlemleri photoshopta tamamlanır.

Yardımcı olduysam ne mutlu hadi kolay gelsin sana.
  • illustrator bir kere denedim denemez olaydım cok zor :D bana hangi zahmet olmazsa pm olarak buldugunu hayvanları atabilir misin
  • anlayamadım cümleni haddinden fazla devrik olmuş
  • cok haklısın biraz acelem vardı eğer o ryuk gibi yaratık ve hayvanlar biliyorsan pmden ulaşabilir misin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.