Şimdi Ara

Clans of clans hesap devir etmeyi düşünen varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim geçen sene clash of clans hesbaım vardı fakat telefonu satıp androide dönünce oyunu bırakmak zorunda kaldım.

Şimdi oyun androide geldi fakat app store üyeliğimi bulamadığım için oyunu android telefonuma aktaramadım.

Sıfırdan başlamak çok yorucu oluyor acaba hesabı bana devretme şansınız varmı

maili devretmiyorsunuz sadece oyun içinde bir kod var o kodu verdiğinizde hesap devredilmiş oluyor

Clans of clans hesap devir etmeyi düşünen varmı

• Android'e geldi mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DegmesinYagliBoya

Android'e geldi mi ?

evet

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.supercell.clashofclans

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webumut -- 4 Ekim 2013; 20:57:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: webumut

quote:

Orijinalden alıntı: DegmesinYagliBoya

Android'e geldi mi ?

evet

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.supercell.clashofclans

Şaşırdım.
  • güncel
  • Webumut bende 2 hesapla oynuyordum klan kaleme istediğim askeri fln yolluyorum orjinal hesabımdan klan kurdum yan hesabımıda klan a aldım.Oyunda ilk verilen gem leri harcamadım biraz daha biriktirip 3. İnşaatçıyı aldım tüm bina yükseltmelerini bitirmeden merkez binayı yükseltmedim.Çok iyi bi hesap nerdeyse eksik yanı yok savunması,sur ları fln istersen beraber oynayabiliriz aynı klanda sen telefon numaranı pm at bi konuşalım.

Yanlış anlama benimde içim el vermiyor o kadar emek verdiğim bi hesabı pat diye unutmak üstelik yeşil elmas ları sadece inşaatçı kulübesi için harcadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.