Şimdi Ara

clarion sre 1721r mi? compenent set mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracımın ön kapılarına 16 cm yuvarlak hoparlör takacağım. clarion sre 1721r (coaxial) ile herhangi bir compenent set almak arasında kaldım. clarion 110tl'ye bulunabiliyor. araca takmadan ayak üstü dinledim inanılmaz güzel bir tiz sesi var. compenentin avantajı twiterı torpido üstüne koyabilmek a,ma compenentin bas sesi konusunda endişem var. bas derken de öyle wooferlardan alınan bir bas beklemiyorum tabi. yüksek ses istemiyorum zaten. beni idare etsin yeter. 4x50 wattlık kenwood marka bir teybim var. aracımda iki de arka kapıda ortalamanın altında iki hoparlör var. başka da bir hoparlör veya anfi kullanmayacağım. yani sadece bir çift hoparlör alacağım o kadar. çünkü bu işin ayırabileceğim bütçem 150 tl. coaxial öneride bulunacak arkadaşlar lütfen pioneer gibi piyasa mallarını tavsiye etmesin. compenent için ise ikinci el de olsa bütçeme uygun herhangi bir marka tavsiyesi alabilirim.

sonuç olarak clarion ile compenent arasındaki farkı bas/tiz açısından aracının kapısında daha önce kullananların fikirlerini merak ediyorum.

clarion burada var
    http://www.clarion.com/gb/en/products/2010/audio/speaker/sre/SRE1721R/gb-en-product-sc_1259403607097.html
    (bu hoparlör clarionun üçüncü sınıf hoparlörüdür, yani en düşük kalitedeki)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netuyelik1 -- 7 Eylül 2011; 22:52:19 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.