Bildirim
CLASH OF CLANS
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Herkesin dedigi gibi oyun yapimcisina mail atiniz. Resmi aciklama geldi diye biliyorum oyun gelmiyicek hic bir zaman.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: snnbrn45
Ben ilk defa windows aldim ve benim icin onemlisi clash of clans.uygula bolumune girdigimde husrana ugradim.bi cozumu var mi gelir mi gelmez mi bi bilgi lutfen
insan almadan önce hiç mi incelemez? clash of clans gelmezse boom beach hiç gelmez. içini yakmak gibi olmasın ama boom beach da aynı firmanın harika bir oyunu... -
Hiçbir zaman görürüz Windows Phone satışları artsın bak bakalım nasıl da geliyor.
Şuan için zor Supercell hiçbir zaman gelmeyecek diye bir açıklama yapmaz yaptıysa da link atın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lordem -- 24 Aralık 2014; 19:20:49 >
Bilgisayardan oyna
quote:
Orijinalden alıntı: Lordem
HHiçbir zaman görürüz Windows Phone satışları artsın bak bakalım nasıl da geliyor.H
Şuan için zor Supercell hiçbir zaman gelmeyecek diye bir açıklama yapmaz yaptıysa da link atın.
Hiç bir zaman gelmeyeceğine dair bilgi okumadım bence artış olursa Windows Phone satışlarında her turlu oyun bize zamanla gelme ihtimali her zaman var
Bende oynuyorum ama iPad'den, şimdilik bekliyoruz.
Candy crush a da gelmez diyorlardı sonuç ortada.minecraft da gelmeyecekti mojang mineecraft ı wp ye getirmeyeceğiz diyordu Microsoft bastı parayı firmayı aldı.
Yandik desenize
quote:
Orijinalden alıntı: Sir Maximus
Candy crush a da gelmez diyorlardı sonuç ortada.minecraft da gelmeyecekti mojang mineecraft ı wp ye getirmeyeceğiz diyordu Microsoft bastı parayı firmayı aldı.
Para'nın gücü bu olsa gerek
Candy Crush nerede Clash Of Clans nerede,
Clash of Clans tok satıcı derler ya hani öyle bir durumda.
Supercell günde binlerce dolar kar ediyor WP'ye ihtiyacı yok.
Candy nerede derken var mağazada -
Öyle demek istemedim Candy Crush olayı şöyle oldu millet oynamayı bıraktı önce SODA diye oyun çıkardılar sonra WP ye getirdiler buradan da para kazansınlar diye.
Anladım öyle ise -
Coc efsaneye dondu reis :)
Android içinde gelmez diyorlardı geldi. Ne zaman gelir bilemeyiz ama illaki gelecektir. Yeterki wp platformu gelişmeye ve büyümeye devam etsin. Teknoloji ve yazılım dünyası öyle tok satıcı , prestij falan dinlemez ne olduğunu anlamadan tarihe gömer adamı ,silinir gidersiniz. Clash of clans bugün android platformundaysa bunun nedeni bu platformun hızla büyümesi ve çok sayıda kişinin android kullanıyor olması. Teknoloji ve yazılım firmaları da diğer alanlardaki büyük şirketler gibi hiçbir zaman az ile yetinmezler. Onlar ileriyi çok iyi okuyabilir , analizler ve yatırımlar yaparlar. Dolayısıyla eğer wp market her geçen gün büyüyor ise ve meşhur yapımcılar uygulama optimize etmeye başladıysa wp gerçekten sağlam adımlarla geliyor demektir. Bu durumda diğer firmaların da gelmesi kaçınılmaz.
Androiddeyken 62 leveldim wp ye gelse hiç başlamam 0 dan
candy daha yeni geldi acele etme -
quote:
Orijinalden alıntı: Sir Maximus
Çok iyi yaa :)) -
quote:
Orijinalden alıntı: gogogo.
Androiddeyken 62 leveldim wp ye gelse hiç başlamam 0 dan
google hesabını bağla hesapa yeni kurduğunda o hesapal oturum açıyorsun ve bu kadar oyun kaldığın yerden devam
Benzer içerikler
- jbl kulaklık açma kapama tuşu içine girdi
- en iyi tablet
- lenovo erazer s130
- device health services nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X