Şimdi Ara

Clash of clans bedava çarlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar öncelikle lafı hiç uzatmak istemiyorum,clash of clans bedava çarlar listesini aşağıda bulabilirsiniz.Bu konuya gelen çoğu kişi clash of clans bedava çar hakkında bilgilidir.Yine bir ön bilgi olması açısından sizlerle yazmayı düşünüyorum,umarım faydası olur.Clash of clans hesapları kesinlikle illegal yöntemler ile elde edilmemektedir,internette clash of clans oyununu bırakan kişiler tarafından tamamen destek amaçlı olarak paylaşılmaktadır.clash of clans bedava çarlar doğrudan olarak bizim internet sitemizde paylaşılmamaktadır,internetteki hazır kaynaklardan tarafımızca test edilerek burada paylaşılmaktadır.Her hafta yeni hesaplar eklenmesiyle beraber,paylaşılan hesapların çalışma garantisi verilmez,bunu hiç kimse veremez.Bu siteye her gün yüzlerce ziyaretçi giriyor ve kimin ne yaptığını,clash of clans yapımcılarından başka kimse bilemez.

Clash of clans’a giriş yapabilmek için google play oyunlar hesabı gerekiyor.Bildiğiniz gibi bu hesap için gmail adresi gerekiyor,ücretsiz olarak alınan bir adres.Biz sizlerle burada paylaşacağız,sizler bu gmail adreslerine girerek clash of clans bedava çarlar keyfini süreceksiniz.

Clash of clans milyonlarca kişi tarafından oynanıyor,çok popüler bir oyun,oyuncu sayısı arttıkça oyun gelişiyor ve zorlaşıyor.Bu da sizlerin hesaplarınızı yükseltmenize mani oluyor,çoğu kişi buradan 50-60 level hesap alıyor kasıyor ve 400-500tl gibi fiyatlara satıyor.

Fazla konuştum gibi,çok uzatmayayım direk hesapları vereyim ben size.Onun için buradasınız zaten..

clash of clans bedava çarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoraBozdogann -- 14 Haziran 2016; 17:05:06 >

• hesaplar güncelmi bana bir tane hesap lazım 7 veya 8. seviye yollayabilirmisin yollarsan çok sevinirim..
  • elimde yeni wolf team hesapları var. oldukça iyi özelliklere sahipler. Hiç biri bana yaramıyor. talep edenler aşağıdaki site üzerinden alabilirler.
    https://bilgidevi.com/clash-of-clans-bedava-carlar/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dargman69 -- 10 Eylül 2017; 1:38:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    clash of clans kupa kasmak!!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.