Şimdi Ara

Clash of clans gem (taş) kasma taktikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
11.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bildiginiz uzere 2000,2600 ve 3200kupa yaptigimizda bize sirasi ile 250, 1000 ve 2000tas veriyor bu sayede5 insaatciyi alabiliyoruz fakat bunlarin disinda daha seri tas kasabilecegimiz bir taktik var midir? Ihtiyacim olan hile degil seri tas kasabilmektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Satın alabilirsin. Daha seri ancak böyle mümkün.
  • Haha tesekkurler :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aesthetic.

Satın alabilirsin. Daha seri ancak böyle mümkün.

• youtube videolarında görmüştüm.bi uygulama sayesinde telefona o uygulama aracılığıyla programlar ve oyunlar yüklüyorsun.her yüklediğin oyun ve uygulama için x kadar puan kazanıyorsun.X belli bi sayıya ulaşıncada paypal vs gibi aracı şeylerle taş alıyorsun.

ben denemedim ama köy dizilimleri izlerken denk gelmiştim
  • Ben bi tek 1250 kupada tas geliyor diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustafaPasam -- 6 Nisan 2014; 21:05:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaPasam

Ben bi tek 1250 kupada tas geliyor diye biliyorum

kristal usta ve şampiyonluk liglerine katılınca da veriyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    clash of clans kupa kasmak!!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadasm gunde 30 tl lil tas aliyor cocuk en az 300 400 kazandirmistir oyuna

• quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

youtube videolarında görmüştüm.bi uygulama sayesinde telefona o uygulama aracılığıyla programlar ve oyunlar yüklüyorsun.her yüklediğin oyun ve uygulama için x kadar puan kazanıyorsun.X belli bi sayıya ulaşıncada paypal vs gibi aracı şeylerle taş alıyorsun.

Dediğin olayı biliyorum kardeşim ben ama çok uğraştırıyor o ya. Ben de app storedaki ücretli uygulamalar için yapacaktım fakat bir süre sonra indiriğini uygulamalar çok düşük puan vermeye başlıyo. Hesapladığım kadarıyla 100'e yakın uygulama indiricem ki anca 2 tl olsun. Ölme eşşem ölme
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Originals

Arkadasm gunde 30 tl lil tas aliyor cocuk en az 300 400 kazandirmistir oyuna

Yasi kucuk galiba arkadasinin,

• quote:

Orijinalden alıntı: Malcolm.X

quote:

Orijinalden alıntı: The Originals

Arkadasm gunde 30 tl lil tas aliyor cocuk en az 300 400 kazandirmistir oyuna

Yasi kucuk galiba arkadasinin,

hayır hocam para bol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

youtube videolarında görmüştüm.bi uygulama sayesinde telefona o uygulama aracılığıyla programlar ve oyunlar yüklüyorsun.her yüklediğin oyun ve uygulama için x kadar puan kazanıyorsun.X belli bi sayıya ulaşıncada paypal vs gibi aracı şeylerle taş alıyorsun.

Dediğin olayı biliyorum kardeşim ben ama çok uğraştırıyor o ya. Ben de app storedaki ücretli uygulamalar için yapacaktım fakat bir süre sonra indiriğini uygulamalar çok düşük puan vermeye başlıyo. Hesapladığım kadarıyla 100'e yakın uygulama indiricem ki anca 2 tl olsun. Ölme eşşem ölme

ben denemedim zaten hocam uğraşmam öyle şeylerle.
    oyun başındaki taşları harcamadım + taş ve çalış temizledim 3. inçiyi aldım.1250 kupaya gelincede 450 taş gelicek diğer görevleride yapınca 1000'e tamamlanıyor hesapladım ama ne zamana tamamlarım bilmiyorum.benim için aceleside yok.şuan 3 işçi full çalışıyor bence yeterli

• Oyunun başından beri gem biriktirdim üstüne gem çekip 5 insaatçı aldîm artan gem ilede barbar kral aldım son bi 30 liralık daha çekerim Kraliçe için bir daha çekmem

• Beyler bende 4 insaatci var zaten benim sıkıntım 5.de alsam kullanmasamda olur icimde kalmaz insaatciyi alamadik diye taslari hizlandirma icin kullanamiyoruz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CiddiOlamazsin -- 8 Nisan 2014; 6:32:22 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.