Şimdi Ara

Clash Of Clans Günlüğüm [0'dan itibaren] [TH9] (16.02.2015) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
4
Favori
26.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten town hall'u dışarı koymak çok işe yarıyor. Burada duyup denedim ve son 1 haftadır herkes köy binamı yıkıp savaşı bitiriyor. Son 1 haftadır 13 bin iksir ve 4 bin altın kaybettim bi savunmada en fazla :D Toplam kaybettiğim para 25-30 bin iksirle 10-20 bin altını geçmez :D Savunmadan kalan paralarla madenleri ve toplayıcıları 10 level yaptım, toplar ve kuleleri 7 yaptım, havanları 4 yaptım, hava savunmasını 4 yapmam için 100 bin kaldı, asker limitim 135, şifacıyı açtım, büyücülerin biri 3 biri 2 level, depolarım 1,5 milyona 1,5 milyon, duvarlarımın hepsi 5, bir kısmı 6 level oldu ve şu an town hall'u 7 yapıyorum arkadaşlar 5 gün 15 saat falan kaldı
  • @LaTTidU*
    Selamlar,
    Dev bombanın getirisi götürüsünden fazla geldiğinden en köşeye koydum.Şu seviyede aşırı gereksiz benim için.Koruduğu ganimet belli,yeniden çalıştırması 12.5k. çok gereksiz benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaTTidU*

hocam dev bomba koymadın mı ben mi göremedim?
    quote:

Orijinalden alinti: LaTTidU*

hocam dev bomba koymadin mi ben mi göremedim?

Selamlar,
    Dev bombanyn getirisi,götürüsünden fazla geliyor bana. Korudu?u ganimet belli.12.5K yeniden yapylandyrmasy.O yüzden en kö?eye koydum onu
  • Köy Binasynyn Dy?ary atyyorum bedava Kalkan alyyorum.Kayypda cok olmuyor.Önür Türlü Köyün icine daliyorlar 100.000 - 300.000 bin arasy kayyp oluyor.
  • Köy binası 6 da biraz yavaşlicaksın ben 49 levelken kb7ye geçmiştim anca senin gibi fullince. Yani gem kullanmassan önünde 10 level var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: su_şişesi

Köy binası 6 da biraz yavaşlicaksın ben 49 levelken kb7ye geçmiştim anca senin gibi fullince. Yani gem kullanmassan önünde 10 level var.

Şu anda 40 oluyorum ve de daha madenler ile toplayıcılar var.büyük ihtimal 46-47 gibi geçerim ben de.
    Bir önceki mesajım da hata verdi lakin gitmiş.spamlamış oldum biraz.
  • iyi gidiyosun bende yeni gectim 6 ya 32 levelim varmi bi onerin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suanda TH 6'dayım.Bütün Savunma Binalarını En Üst seviye yaptım.
    Köy Binası sürekli dışarıda bu yüzden saldıranların cogu binayı kesip gidiyor.Bu şekilde hem ganimeti koruyorum hemde bedava kalkan alıyorum.Köy binası iceride olsa her gelen saldıracak,Ganimeti de alıcak ben de kalkan bile alamayacağim belkide...

Suanki Hedefim

Bütün Madenleri cıkarabileceğim sınıra kadar yükseltmek olacak.Sonra Depoları yükselteceğim.Ordu Kamplarını,Kışlaları ve Duvarları 5. Seviye'ye cıkaracağım.

Th6 ile ilgili her şeyi sınıra getirdikten sonra Th7'ye gecerim her halde.
    3. İşciyi aldım. 378 Elmasım var.
  • Koy binasini kara iksir toplayicilari icin 8 yaptim bu arada barbarkrali cikardim siz nasil karaiksir toplayicisi olmafan barbari krali 5.seviyeye yukseltebildiniz

• @White Aura
    Güzel ilerlemişsiniz. Yeni inşaatçı da uğurlu olsun

@sonozan
    Yanlış konuya yazdınız herhalde.Barbar kralı 5.seviyeye yükseltmeyi bırakın daha açık bile değil bende
  • Çok güzel konu olmuş hocam. Bende 4 gün önce başlamıştım 12 .seviyeye kadar çok da güzel gelmiştim lakin yanlışlıkla yeşil altınları kullanınca üstüne bir de şehir ismini de değiştirmek isteğim eklenince yolun başındayken dönüp dün gece yeni bir şehir açtım.

Oyuna gelecek olursak: Bu oyunda kısa sürede gelişmek isteniyorsa bence en az 3 inşaat işçisi bulunmalı. Şöyle ki ganimetleri kazanıp geliyorum tam harcayacağım, bakıyorum 2 işçi de dolu. Yani duvarı bile geliştiremiyorum. Eğer bu yeşil altınları biriktirip bir işçi daha alırsam, o işçiyi online olduğum bölümlerde boş tutacağım ki ufak tefek işlerde kullanabileyim.

Ganimet kesinlikle favorim ama Görevleri yapmak için ilerlerken gobboköy diye bir yerde takıldım. Aslında birşey yok ama askerlerim zayıf olduğundan ve topların çok yakın dizilmesinden kaynaklanıyor.
    Bunun için balonu açmayı bekleyeceğim.
    Laboratuvar için 26000 iksir istiyor bunu kazanmak sorun değil ama yeterli depom yok şuan için. Laboratuvarda askerleri geliştirmek için de 50000 iksir gerekiyor. Öte yandan alabileceğim en iyi savunma silahı havanı aldım. Duvarlar ikinci seviyede. Ağaçlık ve taşları temizliyorum şuanda. :)

Şehrimin eli ayağı düzelirse ss'ler paylaşmak isterim. :)

• Arkadaşlar Savaşlara şu şekilde bir Filo ile gidiyorum ve cogunuda kazanıyorum.Ganimet Filosunda Goblinleride kullanıyorum

Filo 1

5 Tane 3. Seviye Dev
    2 Tane 3. Seviye Duvar Yıkıcı
    25 Tane 3. Seviye Okcu
    57 Tane 3. Seviye Barbar

Filo 2

5 Tane 3. Seviye Dev
    2 Tane 3. Seviye Duvar Yıkıcı
    25 Tane 3. Seviye Okcu
    47 Tane 3. Seviye Barbar
    10 Tane 3. Seviye Goblin
  • Çok yavaş gidiyorsun bence

• Bende senin gibi ilerlememi sürekli screenshot alıp devam ettim ama sen benden önce davranmışsın :)
  • 08.03.2014 23.04.2014
     Clash Of Clans Günlüğüm [0'dan itibaren] [TH9] (16.02.2015) Clash Of Clans Günlüğüm [0'dan itibaren] [TH9] (16.02.2015)

nasıl sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah86 -- 23 Nisan 2014; 13:12:15 >

• @ozturk.maras
    Yeni bir konuda paylaşırsın,ilgi görürse ne ala. Bekliyoruz bakalım

@Traktorrrrr
    Ben yavaş gitmiyorum,oyun yavaş gidiyor.Oyuna başladığımdan bu yana 1 ay geçti,TH6 fulleyip,bitirdim.Daha hızlısını yapan varsa helal olsun ,ne diyeyim

@emrah86
    Güzel ilerleme

Müsait olduğumda yeni SS ekleyeceğim arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mysa -- 24 Nisan 2014; 11:10:40 >
  • SS eklendi arkadaşlar
  • Th5 de sende gordugum duzeni kullaniyorum. Cok iyi. Th.6 icin en ideal hangisi? Buradakilerde th disarida

• TH içeri atacak olsam şöyle bir şeyler yapardım herhalde.

Clash Of Clans Günlüğüm [0'dan itibaren] [TH9] (16.02.2015)

Ya da buradaki hava savunması ile iksir deposunu ve sağ üstteki okçu kulesi ile sağ alttaki topun yerini değiştirerek yapardım. ;

Clash Of Clans Günlüğüm [0'dan itibaren] [TH9] (16.02.2015)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mysa -- 25 Nisan 2014; 11:15:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fatates

@ozturk.maras
    Yeni bir konuda paylaşırsın,ilgi görürse ne ala. Bekliyoruz bakalım

@Traktorrrrr
    Ben yavaş gitmiyorum,oyun yavaş gidiyor.Oyuna başladığımdan bu yana 1 ay geçti,TH6 fulleyip,bitirdim.Daha hızlısını yapan varsa helal olsun ,ne diyeyim

@emrah86
    Güzel ilerleme

Müsait olduğumda yeni SS ekleyeceğim arkadaşlar.

Eyvallah

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.