Şimdi Ara

Clash of Clans (Klan arayanlara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle kendimden bahsedeyim, ben yusufhan, 20 yaşındayım bu oyunu yaklaşık 2 senedir (sanırım) oynuyorum. oyundaki ismim Josephhan0, 92lvl ım ve th 9 ım.

klanımız "gece" için aktif, arkadaş canlısı ve sabırlı arkadaşları arıyorum. klanımız gerçekten eski bir klandır ve 7. seviyedir. 128 klan savaşı galibiyeti ile uzun ve çok başarılı bir tarihi olmasına rağmen bazı dostlarımız oyunu bıraktığı için birazcık daha sessiziz şu anda. ancak bu sizi caydırmasın: yeni gelen oyuncular ile derhal klan savaşlarına geri dönüp devam etmeyi planlıyoruz! liderimiz burhan (oyun ismi bubu) dünya tatlısı bir insandır ve her konuda size yardımcı olur.

yeni başlamanız veya th11 olmanız önemli değil, yalnızca bu sözlükten geldiğinizi klana yolladığınız istek yolu ile belirtmeniz. sizleri büyük sevgi ile karşılayacağımdan emin olun!

klanımızın basit ve herkesin de anlayacağı kuralları:
    - bağışlar dengeli olur ve bu şekilde devam eder.
    -terbiye ve ahlak kuralları içerisinde herşeyi konuşabilir ve sorabilirsiniz kimse bilmediğiniz için sizi aşağılamayacaktır.
    -küfür olmaması bayan oyuncuların da rahatsız olmaması amacı ile şarttır. esprisi dahi yasaktır.
    -aktif olup klan savaşlarını zamanında ve diğer oyuncuları zora sokmayacak şekilde savaşmak şarttır. böylelikle daha iyi bir başarı sağlayabiliriz.
    -sabırlı olmanızı rica ederim, klana tekrardan yeterince insan katılana kadar elimizden geleni yapacağız, ancak sessiz olabilir. tekrardan söylüyorum bu sizi hiç caydırmasın, her şey eskisi gibi olacak!

klanımıza katılırsanız minnettar oluruz, başımızın üstünde yeriniz var!

klan ıd'miz : #2pqpyj2r

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    clash of clans kupa kasmak!!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.