Şimdi Ara

clash of clans köyüm birden fazla kişiye satılmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaş ben bir clash of clans hesabı satın aldım ve supercell bana mail değişkliği hakkı vermedi ve artık destek alammayacanız diye mesaj geldi ve köy biden çok fazla kişiye paylaşılmış veya satılmış ne yapabilirim bu konuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunum1986 -- 6 Nisan 2017; 2:36:48 >

• googledan telefon nosunu değiştir hesabın kendininkini yaz.1 hafta içinde o numarayla geri alabilir hesabı unutma,bir hafta sonra tamamen sende hesap
  • hasanozankoc H kullanıcısına yanıt
    ben zaten numara değişkliği yapmıştım ama çocuk gmail açtığı tarihini bildiği için hesabı 1 kez elimden aldı
    zar zor aldım hesabı geri ve bidaha alabilirmi geri..ve başka ne yapmam gerekir
  • Mahkemeyle korkutabilirsin gözünü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yardım edicek kimse yokmu
  • hesabı satın aldın köyü açtın çocuk senden gmaili geri almış oha bu nasıl olay sana satmadımı bu köyü ve dolayısıyla gmaili?
    hem satıyo hemde geri alıyo dolandırıcılık yapmış???
    gmailini verdi telefon nosunu, gizli yanıtı, gmailin geçerli cihaz girişini yap
    game center'e aktarma yapmamıştır umarım ios yolu ile köye girebilir
    aktarma işlemini çok yanlıs anlayanlar var buradada açıklayayım
    aktarma kod ile 1 kere yapılır başka hakkın yok, game center'den gmail hesabına yada gmailden game center'e yapılır aktarma sonrası iki hesaptanda köye erişim yapılır
    gmaili satın aldın ve senden geri aldı kısaca dolandırıcı yüz yüze alışveriş yapmadıysan çok sıkıntılı bir durum
    supercel köy satışı olduğunu anlarsa ban yeme şansın var köy satışına karşılar
    umarım aktarma yapmamıstır köye erişim sağlayabilir
    başka bir cihaz bağlanıyor diyip seni oyundan attığı oluyor mu?

• ben köyden hiç başaka bir cihaz bağlanıyor diye uyarı almadım ve hesaba giriş yaparken telefon gelen kısa kodu diyorsan kullanıyorum ve şuan ve aldığım kişi ile yüzyüze görüştüm bir kere aldı hesabı benden bende fecbooktan mesaj attım saniye içinde hesabı geri aldım peki ios yoluyla hesabı alırsa hesabın kimin elinde olduğu belli olurmu..gmailini verdi telefon nosunu, gizli yanıtı, gmailin geçerli cihaz girişini nasıl yapıcam biraz detaylı anlatırmısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunum1986 -- 14 Mart 2017; 17:8:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 45cagdas45 4 kullanıcısına yanıt
    köyü başka hesaba nasıl taşıyıcam bana konuyu biraz açarmısının ve birde supercell yetkililerine bu köyü satın aldım dedim ve birdaha yardım alamıycaksınız ve şimdide köyüm bir çok hesapta paylaşılmış ve satılmış ben bu köyün güvenlini nasıl sağlarım hardım et lütfen
  • harunum1986 H kullanıcısına yanıt
    ''köyüm bir çok hesapta paylaşılmış ve satılmış'' bu imkansız
    telefonlarda tabletlerde köyün bağlı olduğu gmail giriş yapılmıştır, şifre değişince gmail ile köy açamassın güncellenmesi gerekir şifrenin bu da telefon/tablet ayarlardan yapılır (google hesapları)
    köy başka hesaba taşınamaz
    işletim sistemi (ios ve android) arasında geçiş yapılır kod ile yapılır, bir kere yapabilirsin
    geçiş sonrası iki hesaptanda köye girilir
    oyunu yükledin gmail hesabı aldın oyuna girdin kastın bina 7 ye mesela
    ayarlara girdin bağlantı kesildi'ye bastın bu gmaili seçtin köy bu gmaile bağlı artık
    ios telefon aldın köyü açmak istiyon ayarlardan bir cihaza bağla diyosun bu eski cihaz diyosun adımları takip et kod vercek, ios telefonda ayarlardan bir cihazı bağla de bu yeni cihaz de kodu gir köyü iosa aktardın şimdi game center hesabı ile köyü bağla iki hesaptanda ios ve android köye erişim yapılır
    ''köyü bir çok hesaba aktarıp satmışlar'' diye birşey olamaz, aktarma işlemi ( hesap değiştirme değillll) bir kere oluyo başka hak yok!!!
    gmnailden gmaile yada iosdan ios a aktarma yok köyün bağlı oldugu hesap DEĞİŞTİRİLEMEZ
    gmailden gmaile aktarma yapmak şöyledir gmail girişini yap cihaza, oyunu aç ayarlardan bağlandı yazıyorsa dokun bağlantı kesildi yazcak baglantı kesıldıye bas bu eklediğin gmaili seç köy açılır tabi bu gmail hesabına köy bağlı ise yani hangi cihazda(android) köyünü açmak istiyorsan gmail girişi yapman yeterli
    ios dan ios ' a aktarma şöyle aslında aktarma bile değil millet yanlış anlamış durumu:D game center hesabını hangi iphoneye girersen orda köyü açarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 45cagdas45 -- 5 Nisan 2017; 17:23:23 >

• ben supercell koyu satın aldım dedim ve bana bu köyde birdaha yardım alamıycaksınız ve ben köy aktarma yapamıyorum bana mesaj geldi supercellden ve
    clash of clans köyüm birden fazla kişiye satılmış
    köyü komple taşımak için ne yapmalıyız
  • yardım edebilicek kimse yok nu mağdurum kmyü nasıl kurtarırım
  • Birden fazla kişiye satılmamıştır. önceden mail değişikliği bi kere yapılmıştır zaten 2. ye izin verilmiyor ondan yani korkma
  • Destege köyü satın aldım demeyecektin. Farklı cihazla oyuna giriş yap ve destege şifremi değiştirmeme ragmen oyunum başkası tarafından oynanıyor. Gmail değişikliği talep ediyorum yaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalet1986 -- 6 Nisan 2017; 8:39:42 >
  • gmail değişkliğinden sonra köyü sağlama çıkarmı yani köy sadece benim kontrol altına giricek ..
  • Evet köyü yeni gmaile taşımış olacaksın ve köy sana ait olacak. Ama köyün sana ait oldugunu ispat etmelisin. Sorduğu sorulara doğru cevap vermelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalet1986 -- 6 Nisan 2017; 22:54:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.