< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aRŞ-ı aZaM -- 15 Mart 2014; 15:24:42 > |
Clash of Clans'ı Bilgisayarda Oynama Yöntemi [Resimli Anlatım]
Popüler mobil oyun Clash of Clans'ı artık bilgisayarlarında da oynayabilirsin. İşte adım adım resimli bir anlatım:
-
BlueStacks'i İndir ve Yükle: BlueStacks, Android uygulamalarını bilgisayarlarda çalıştırmanı sağlayan bir emülatördür. Resmi web sitesinden BlueStacks'i indir ve bilgisayarına yükle.
-
Clash of Clans'ı Kur: BlueStacks'i açtıktan sonra, sağ üst köşedeki arama çubuğuna "Clash of Clans" yaz. Sonuçlar arasında Clash of Clans'ı bul ve "Yükle" düğmesine tıkla.
-
Google Hesabını Ekle: Clash of Clans'ı çalıştırmak için Clash of Clans hesabını kullanman gerekiyor. BlueStacks'e Google hesabını ekleyerek oyun hesabına erişebilirsin.
-
Oynamaya Başla: Clash of Clans yüklendkten sonra, BlueStacks'te otomatik olarak açılacaktır. Artık Clash of Clans'ı bilgisayarında oynamaya başlayabilirsin.
İpuçları:
- BlueStacks'te Clash of Clans'ı oynarken daha iyi bir deneyim için bir fare ve klavye kullanmanı öneririz.
- Oyunun grafik kalitesini artırmak için BlueStacks ayarlarında değişiklik yapabilirsin.
- Clash of Clans'taki hesabın, mobil cihazından ve bilgisayardan erişilebilir.
Clash of Clans'ı bilgisayarında oynayarak, daha büyük bir ekranda ve daha iyi kontrollerle oyunun keyfini çıkarabilirsin. Yukarıdaki adımları izleyerek, Clash of Clans'ı bilgisayarında kolayca oynamaya başlayabilirsin.