Şimdi Ara

Clash of Clans Rehberi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet oyuna yeni başlayacağım rica etsem şöyle kaç levela kadar neler yapmalıyım neler yapmamalıyım gibisinden bir rehber verir misiniz?

• Erken köy binasi yükseltmeyin.
    Laboratuarı boş bırakmayın.
    Ordu Kampı kışla ve madenleri de yükseltin.
    Yeşil taşları harcamayın. Inşaatçı almak için biriktirin.
    Özellikle 7. Seviye koy binasına ulaştığınızda herseyi bitirmeden koy binasını yükseltmeyin. Oraya gelince yeniden sorar fikir alırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamaninda sizin gibi yeni baslamistim ve o zamanlar aklimdakini soyleyeyim, köy binasını 8e, 9a basıp yavaş yavaş 1 sene geliscektim. Erkence köy binası 7ye kadar bastim. 7ye gelince bir baktim, cok zorlanmaya basladim. Duvarlari basmak beni öldürdü öldürdü. Erken basmasaydim suan köy binası 8i fullemistim. Neyse yani anlayacaginiz gelistirecek birsey kalmayana kadar köy binasını basmayın. Çok ugrastirir yoksa.

Yeşil taşları yukarıdaki arkadasta demis bir levele geldikten sonra inşaatçı sayısı olarak 2yi gec 3-4 tane bile yetmeyecek. Harcamamak gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VezHack -- 21 Şubat 2016; 16:28:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm binaları askerleri fullemeden köy binası basma. Yeşil taşlarla işçi alma dışında hiçbir iş için kullanma.
  • En basit taktik herseyi fulle geç ama bazi kişilerin kullandığı çok iyi taktikler var belli bir th seviyesine kadar direk atliyolar. Sonra gelişip tekrar bir seviyeye kadar geliyorlar sonra bitiyor oh mis.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce oynamış birisi yeniden başlarsa şöyle olabilir onu da yazayım.
    Tüm savaşlarını okçu barbarla yapar.
    Dev okçu barbar duvarcı büyücü ve büyülerin yükseldiği yerde Ordu kamplarını da yaparak hızlı bir şekilde th7 ye kadar binayı yükseltir.
    Th7 olunca orada bir durur. Herşeyi yapar, 200 askerlik Ordu kampını tamamlar, 4 kışlayı ejderha yapar ve 175 duvarı da 7. Seviye yapar th8 e geçer.

Oyunda ganimet açısından en avantajlı olan seviye 200 askerli th7 dir. 4. Seviye 200 okçuyla çok rahat ganimet kasar. Yeni başlayan işi daha önceden biliyorsa en kısa zamanda ama gerekli olan askerleri atlamadan bir an önce th7 ye ulaşması gerektiğini bilir.

Zaten th7 full dahi olsa aslında iyi bir savunması henüz yoktur, kendi seviyenizi en ucuz ordularla alabileceğiniz seviyeler th7 ve önceki köy seviyeleridir. Sıradan bir okçu barbar dev karışımı orduya mukavemet oyunda th8 in orta seviyesinde başlar. Daha alt seviyelerin böyle basit hızlı hazırlanan ordulara karşı savunma başarısı düşüktür.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    clash of clans kupa kasmak!!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.