Şimdi Ara

Clash of Clans Soru-Cevap (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.956
Cevap
55
Favori
176.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buyuleri altin ile yaparken ixire donmus. Bir de hizlandirmak icin 20 gem istiyor ustelik 4 saat icin. Eskiden 1 gemle hizlandiriyorduk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: miac

Herkese merhaba,

Acil yardımınızı rica ediyorum,klan içi chatteki konuşmalar üzerine yazıldıkça siliniyor biliyorsunuz,son 100 mesajı gösteriyor sanırım.Silinen yazılara ulaşmamın imkanı var mı? Lütfen bilen varsa bilgilendirsin.

Cok tesekkurler

Yok malesef

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende oyunu Irak' ta şantiyede oynuyordum lakin son güncellemeyi ülkenize uygun değil diyerek yaptırtmıyor. Bunu nasıl aşarız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuakeM

Arkadaşlar bende oyunu Irak' ta şantiyede oynuyordum lakin son güncellemeyi ülkenize uygun değil diyerek yaptırtmıyor. Bunu nasıl aşarız?

oyunu silip tekrar kurmayi denediniz mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EuroAsia E kullanıcısına yanıt
    Şöyle söyleyeyim; yeni aldığımız başka bir Note3' e kurduk oyunu tabi Play üzerinden değil direk indirerek kurduk. Çünkü playmarket indirmeye de izin vermiyor bu bölge için. Ama dediğim gibi direk apk dosyasını indirip kurduk ve sorunsuzca oynuyorduk. Şimdi ise sıfırdan bile kursan ilk açılışta güncelleme yap diyor ve bu bölge için kullanılamaz diyor. İşin ilginci ios cihazlarda sorun yok onlar güncellemeyi alıp oynamaya devam ettiler.
  • quote:

Şöyle söyleyeyim; yeni aldığımız başka bir Note3' e kurduk oyunu tabi Play üzerinden değil direk indirerek kurduk. Çünkü playmarket indirmeye de izin vermiyor bu bölge için. Ama dediğim gibi direk apk dosyasını indirip kurduk ve sorunsuzca oynuyorduk. Şimdi ise sıfırdan bile kursan ilk açılışta güncelleme yap diyor ve bu bölge için kullanılamaz diyor. İşin ilginci ios cihazlarda sorun yok onlar güncellemeyi alıp oynamaya devam ettiler.

oyuna yeni güncelleme geldi. Apknız eski olduğundan dolayı silip kursanızda fayda etmiyor. son sürümün apksını kurun sorun düzelecektir

Cevabından sonra update ekli apk olduğunu öğrendim ve 5.6.4 versiyon numaralı dosyayı indirdim ve evet çalıştı. Lakin önceki oyuna giremediğim için save kodunu alamıyorum. Şimdi nasıl aktaracağım save dosyasını?
  • quote:

Cevabından sonra update ekli apk olduğunu öğrendim ve 5.6.4 versiyon numaralı dosyayı indirdim ve evet çalıştı. Lakin önceki oyuna giremediğim için save kodunu alamıyorum. Şimdi nasıl aktaracağım save dosyasını?

save dosyası almanıza gerek yok oyunu google+ veya facebook hesabinizla senkronize etmis olmalisiniz. oyuna girip ayarlar bolumunden google+ veya facebook ile baglandigin taktirde koyunuzu yukler

• 5 level köy binam var sizce hangi düzen daha iyi?

1

2
  • Merhaba,

Yigenimin oynadigi bu oyun basima bela oldu, konuda uzaman bir arkadasin yardimlarini ricaediyorum,

Benim hesabima bali olarak bu oyun oynaniyor,
    Artik yigenimin bu hesaptan oyun oynamasini istemedigimden vede oyuna verdigi emegin silinmesinide istemiyorum.

1- bu islemde kendi apple ID mide kaybetmek istemem yada degisikik olsun istemiyorum Oyunla alakam yok ama hesabimda ipad iphone ve mac icin yuklu miktarda parasini odedigim uygulama var, bunlarinda tasinmasini vede silinmesini istemiyorum.

Bu durumda nasil bir yol izlenebilir yardimlarinizi rica ederim
    çok teşekkürler
  • Arkadşalar merhaba,
    Bir adet daha işçi çıkartabilmek için 450elmas veren çoklu savaşlarda 1250kupa kazan görevini yapnaya çalışıyorum şu an durum 1146/1250.

Sabahtan beri köy binası dışarıda olan 2-3kişiye saldırdım yetmedi komple savaşa girdim 10-15kupa oradan kazandım ama 1146 sayısı bir türlü artmıyor sebebi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OCEANS13

Merhaba,

Yigenimin oynadigi bu oyun basima bela oldu, konuda uzaman bir arkadasin yardimlarini ricaediyorum,

Benim hesabima bali olarak bu oyun oynaniyor,
    Artik yigenimin bu hesaptan oyun oynamasini istemedigimden vede oyuna verdigi emegin silinmesinide istemiyorum.

1- bu islemde kendi apple ID mide kaybetmek istemem yada degisikik olsun istemiyorum Oyunla alakam yok ama hesabimda ipad iphone ve mac icin yuklu miktarda parasini odedigim uygulama var, bunlarinda tasinmasini vede silinmesini istemiyorum.

Bu durumda nasil bir yol izlenebilir yardimlarinizi rica ederim

yigeninizde apple ya da herhangi bir android cihaz varsa kursun oyunu. sonra siz kendi cihazinizdan oyuna girin ve yigeninize kodu iletin. yigeninizde telefonu ya da tabletine oyunu kursun. apple urunuyse gamecenter ile androis urunse google+ ile senkronize etsin ömrü bllah kullansin sizde rahat edin

• Donanım Haber'in clanında olmak istiyorum bunun için ne yapmam gerekiyor.Saygılar
  • Android kullanıyorum kredi kartsız nasıl taş alabilirim?

• Weezer kullanıcısına yanıt
    1 gem ile hızlanma paskalya bayramı mı ne onla alakalı hediye gibi birşeydi sanırım.
  • MErhabalar;

Android kullanıyorum ( Note 2 ) Clash of clans diye indirdiğim uygulamalar alakasız şeyler çıkıyor. Nerden indirebilirim oyunu?

Birde ipad üzerinden oynuyorum. Aynı şeyi soran ve hesabını aktaran arkadaşlar olmuş. Ben ne olur ne olmaz diye madde madde yapmam gerekenleri tekrar yazmanızı rica ediyorum.

Teşekkür ederim.
  • telefonum galaxy ace2 2.3.6 sürümü var apk olarak indirip oynayabilirmiyim?

• Merhaba
    Oyunu yeni kurdum wifi uzerinden sorunsuz yukluyorum fakat mobil veri uzerinden oyun ne yaptiysam yuklenmiyor. Baska oyunlar da oynuyorum boyle bir sorunum yok.

• Klan kalesini ne yaptıysam kuramadım. Sürekli "Daha inşa et veya mevcut altın depolarını yükselt" şeklinde uyarı veriyor. Halbuki 2 altın depom var. Biri 2. seviye diğeri 5. seviyede. Sorun ne olabilir?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.