Bildirim
Clash of Clans TR - Youtube Kanalı (15. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
-
-
Videoları severek izliyoruz eline sağlık abi . Köy binası 9 kupa düzeni yaparsan cok makbule gecer.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Kanalı kurdugundan beri takip ettiğim tek Türk clashcısın :).
Clashofclanstr klanına alım mümkün mü? Online saatim yüksek ve belirlediğiniz kriterlerin üstünde bir köyüm var. Oyunda deneyımım çok özellikle klan savasında. Klana davet atmak istiyorum ama suan kapalı ve ful
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny Sins
Kanalı kurdugundan beri takip ettiğim tek Türk clashcısın :).
Clashofclanstr klanına alım mümkün mü? Online saatim yüksek ve belirlediğiniz kriterlerin üstünde bir köyüm var. Oyunda deneyımım çok özellikle klan savasında. Klana davet atmak istiyorum ama suan kapalı ve ful
Teşekkür ederim :)
Klan boşken istek atarsan ve alım şartlarına uygunsan kabul ederler (Alım şartları klan açıklamalarında yazıyor). Ben çok fazla ilgilenemiyorum bu aralar klanla.
-
Cevabın için teşekkürler, şuan klanınızda 2 kişilik yer görünüyor fakat davet durumu kapalı. Eğer açarsanız davet atabilirim. Belirlediklerinize uygun durumda köyüm
-
-
Golem-Domuz bölümünü izledim eline sağlık. Bir sonraki saldırı tipinde golem lavtazı kombini yapabilirsen çok harika olur. Teşekkürler
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny Sins
Golem-Domuz bölümünü izledim eline sağlık. Bir sonraki saldırı tipinde golem lavtazı kombini yapabilirsen çok harika olur. Teşekkürler
Sırada o var :) -
-
Güzel paylaşımlar tbrk ederim.
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X