Bildirim
Clash of Clans TR - Youtube Kanalı (4. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
hocam kanalınıza aboneyim yeni videolar bekliyorum ve başarılar diyorum -
-
-
-
-
Hocam bu köy inceleme videosu nezaman'a gelir ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Chaveez
Hocam bu köy inceleme videosu nezaman'a gelir ?
Yarım saat içinde geliyor.. :) -
-
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: LegenD-R
Merhabalar , izlerken çok zevk aldım :) . Bende yazmıştım ama kendi köyümü göremedim. Içimden dedim galiba video uzun olduğundan dolayı koyamamis :))
Kanaldan da yazdım kusura bakma Berk, aslında 3.sıraya seni yazmışım ama videoyu hazırlarken atlamışım.
Her bölümde 5 inceleme olacaktı ama bu bölümlük 4 olmuş farkında olmadan. 2.video da ilk olarak senin köye yer vereceğim. :)
-
quote:
quote:
quote:
Merhabalar , izlerken çok zevk aldım :) . Bende yazmıştım ama kendi köyümü göremedim. Içimden dedim galiba video uzun olduğundan dolayı koyamamis :))
Kanaldan da yazdım kusura bakma Berk, aslında 3.sıraya seni yazmışım ama videoyu hazırlarken atlamışım.
Her bölümde 5 inceleme olacaktı ama bu bölümlük 4 olmuş farkında olmadan. 2.video da ilk olarak senin köye yer vereceğim. :)
Gördüm hocam , düşünmeniz yeterli :) Tekrardan teşekkür ederim , kolay gelsin
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kanala yazdım köy ismi LionKing yan ekip asker ve kahraman için beklemeliyim sizce ;) -
quote:
Orijinalden alıntı: solid
Kanala yazdım köy ismi LionKing yan ekip asker ve kahraman için beklemeliyim sizce ;)
İnceleme videosunda mı yer veriyim yoksa burada mı yazıyım? -
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: solid
Kanala yazdım köy ismi LionKing yan ekip asker ve kahraman için beklemeliyim sizce ;)
İnceleme videosunda mı yer veriyim yoksa burada mı yazıyım?
incelemede yer verirsen sevinirim ;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X