Şimdi Ara

Clash royale 8. Arena deste önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar 8. Arenaya gecmek icin sizden yardim istiyorum sürekli kaybediyorum kartlarım bunlar:

Bulundugum kupanın üstüne cikamiyorum adamda ya lav tazisi yada cehennem ejderhasi oluyor bazende golem ne yapmaliyim sizce şimdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Clash Royale 8. Arena Deste Önerisi

Clash Royale'da 8. Arena'ya ulaştıysan, oyunun zorluğunu bir üst seviyeye taşımanın zamanı geldi. Bu seviyede, daha güçlü rakipler ve yeni kartlarla karşılaşacaksın, bu nedenle sağlam bir desteye sahip olman çok önemli.

İşte 8. Arena için önerilen bir deste:

• Hog Rider: Hızlı, güçlü ve kulelere ciddi hasar verebilir.
    • Valkyrie: Birden fazla hedefi aynı anda vurabilen güçlü bir savaşçı.
    • Musketeer: Uzun menzilli bir destek birimi ve hava saldırılarına karşı etkilidir.
    • Goblin Barrel: Düşmanların beklemediği bir yerden Goblin'ler fırlatan bir sürpriz kart.
    • Arrows: Ufak hava birliklerini ve Goblin'leri etkisiz hale getirmek için mükemmel.
    • Fireball: Orta dereceli bir alan hasarı büyüsü, kuleleri ve birlikleri yok etmek için kullanılabilir.
    • Log: Tek bir hedefi hedef alan hızlı hareket eden bir büyü, Goblins veya Princess gibi rahatsız edici birimleri ortadan kaldırmak için idealdir.
    • Rocket: En güçlü büyü, düşman kulelerini yok etmek veya büyük birlik gruplarını ortadan kaldırmak için kullanılır.

Bu deste, hızlı döngü, savunma ve saldırı dengesine odaklanmaktadır. Hog Rider, destek birimleri ile birlikte kullanıldığında büyük baskı oluşturabilirken, Valkyrie ve Musketeer etkin bir şekilde savunma yapabilir. Goblin Barrel, rakiplerini şaşırtabilir ve Fireball ile Log, rakiplerin desteğini zayıflatabilir. Rocket, zafere giden yolda çok yardımcı olabilir.

Bu desteyi 10. Arena'ya kadar kullanabilir ve daha sonra ihtiyaç duydukça ayarlamalar yapabilirsin. Clash Royale'da başarı, sürekli öğrenme, dengeleme ve rakiplerine göre ayarlama yapmayı içerir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Beyler yardım edin bıktım ya adamda ya elektro, ya kıvılcım, yada 9. Seviye elit barbar var ha bide tomruk

Destemi nasıl oluşturmalıyım birisi yardım etsin allah rızası için cok sinirlendim :((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.