Bildirim
Clash Royale [ANA KONU] (5. sayfa)
Pattex Süper Yapıştırıcı Mini Trio, Kaliteli Onarımlar için Çok Amaçlı Güçlü Yapıştırıcı, Özel Kapağıyla Kolay Kullanımlı Hızlı Yapıştırıcı, 3x1g : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B07BTCMQSR
2 yıl önce paylaşıldı
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CGHVQHQK
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CGHVQHQK
22 sa. önce paylaşıldı
Gigabyte Aero 14 Oled BMF-H2TRBB3SH i7-13620H 16 GB 512 GB SSD RTX4050 14" W11H Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
https://www.n11.com/urun/gigabyte-aero-14-oled-bmf-h2trbb3sh-i7-13620h-16-gb-512-gb-ssd-rtx4050-14-w11h-dizustu-bilgisayar-53726405?magaza=ebrarbilgisayar
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2000+
Ve
1000+
Kupada alim yapilmak üzere 2 klanimiz var. Bilgi ve katılım için pm.
Yerel siralamadadir ilk klan. -
La şu iskelet ordusu bi düşmedi bana ya -
quote:
Orijinalden alıntı: soneday
La şu iskelet ordusu bi düşmedi bana ya
benim favorim kartim eger cikmasa kutulardan bile 2k altin vererek alin -
Aktif klan var mı beyler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Holy1903
Aktif klan var mı beyler
Turkey 1453 var bagış klanı
Aynen beyler iskelet ordusu tek gelen hemen her şeyi alıyor -
Clash royalde yenilgi ve galibiyet dahil toplamda kaç savaş yaptığımızı nasıl öğrenebiliriz. Zira sadece galibiyeti gösteriyor mağlubiyet yok gözükmüyor.
Sağlam oyuncluları klanımıza bekleriz... Savarona -
quote:
Orijinalden alıntı: SiPAHi_
Clash royalde yenilgi ve galibiyet dahil toplamda kaç savaş yaptığımızı nasıl öğrenebiliriz. Zira sadece galibiyeti gösteriyor mağlubiyet yok gözükmüyor.
Evet gözükmemekte
-
7.seviye, 5.arena'dayım ve oyunun başından beri 1 tane goblin fıçısı çıkmadı. -
quote:
Orijinalden alıntı: XXprogamer
7.seviye, 5.arena'dayım ve oyunun başından beri 1 tane goblin fıçısı çıkmadı.
Kişi ve üyeliğe göre değişiyor birşey düşmesi için banada prens çıkmamıştı kendim aldım 2 k altınla sizde böyle yapabilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: 36
quote:
Kişi ve üyeliğe göre değişiyor birşey düşmesi için banada prens çıkmamıştı kendim aldım 2 k altınla sizde böyle yapabilirsiniz
Evet öyle, fakat o sadece başta oluyor daha sonra şansınıza bağlı Clash Royale'in %80'i şans işi. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: 36
quote:
Evet öyle, fakat o sadece başta oluyor daha sonra şansınıza bağlı Clash Royale'in %80'i şans işi.
Aynen öyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu sandık basıl geliyor?Bana en fazla gold çıktı.
Oyunu itunesden indirip iphona a attım %50 de takılı kalıyor ne yapmalıyım
Netle alakalı.
Bazılarımıza iyi bir kart çıkması için illa para ödememiz gerekiyor. Mesela benim gibi bugün oyuna 53 tl ödedim ve 4 tane büyülü sandık açtım. Yeni kart olarak bir tek goblin fıçısı çıktı. 3. Arenadayken de 53 tl ödemiştim 1 tane süper büyülü sandık açmıştım prenste anca süper büyülü sandık açınca çıktı. Şu anda 48 karttan 39 tanesini tamamladım sadece ayna ile buz büyücüsü kaldı açmam gereken.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-48C8AFF4F -- 24 Nisan 2016; 21:38:00 > -
Netle alakalı derken nasıl çözebilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X