Şimdi Ara

Clash Royale (Supercell) [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
731
Cevap
6
Favori
27.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuna yeni başladım 4.seviyeyim karşıma 7, 8 level adamlar çıkıyor. Yenilmek mutlak oluyor böyle olunca.
    Sistem düzeltilse çok daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Drybeansandrice kullanıcısına yanıt
    Sistemdeki tek sıkıntı kartların random olarak çok saçma bir şekilde gelmesi. Ok, Dondurma, Ayna üçlüsüyle başlıyorum üç maçın ikisine. Kupanıza yakın kupaya sahip kişiler gelir karşınıza. Kupa seviyenizi 6 level olasiya kadar düşük tutmanızı öneririm. 6 levelden sonra karşınıza gelen kişinin leveli pek önemli değil. 6 level olasiya kadar kartlarınızı yükseltmeye bakın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda adalet yok. Millet 8 level olmuş 5. arenada oynuyor. Haliyle adam daha gelişmiş oluyor adaletli olmuyor. Bu yüzden sildim oyunu. 6. arenaya kadar yükselmiştim.

• Ödüllü turnuva için son 6 gün. 1400+ kupası olanları bekliyorum. #9RPLR2Y

• quote:

Orijinalden alıntı: karaofke

2400 kupaya kadar çıkabildim daha sonrasına maalesef çıkamıyorum.

2400-2100 arasında sürekli gidip geliyorum. Aynı ordu ile arka arkaya 10 savaş da kaybedebiliyorum arka arkaya 10 savaş da kazanabiliyorum.
    O kadar saçma bir eşleştirme, kart dizilim sistemi var ki.
    Mesala rakibe oyun başında domuz binici+dondurma geliyor, bana top 7. kartta çıkıyor engelleyemiyorum. Aynı şekilde bu başka oyunda diğer tarafa oluyor.
    Dolayısıyla kart dizilimini kendiniz yapamadığımız sürece sürece oyun para harcatmak için zorluyor.

Sırf bu adaletsiz sistem yüzünden oyunu bırakma aşamasına geldim.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C221F7188 -- 21 Mayıs 2016; 13:53:15 >
  • Kıvılcımlı hesap 20tl mobil ödeme var / paypal
  • Karşına yüksek seviyeleri atması sinir bozucu.

• Herkese merhabalar,

Yeni bir youtube kanalım var,Clash Royale oyuncuları desteklerininzi bekliyorum.

Büyülü Sandık Açılımı:

https://youtu.be/6zJ-o0XD_FI

Süper Büyülü Sandık Açılımı:

https://youtu.be/RyzPjXswf3g

Kanal:

https://www.youtube.com/channel/UCs0lqgEMmhKP2ZcpNnr2lSA

İyi forumlar..

• Tamamen p2w.

• Aynen öyle kartları benden kat kat iyi, seviyesi 3-4 seviye büyük insanlar karşıma çıkıyor. Sırf kupaları aynı diye

• Turnuvamız yarın başlıyor. 1600+ kupası olanlar gelebilir.

• Clash Royale hesap satılır ilgilenenler pm atsınlar.(5. arena 7. seviye 1 2 güne 8 olucak 4. arena ya kadar dahil tüm herolar açıkdır. 5. arenada ayna vb. açıkdır)
  • Kıvılcımlı hesap satılır

• Yeni klan kurduk bekleriz arkadaşlar...Ask-ı Janissary...

• Kupamı bilerek düşürdüm; düşük seviyelerle karşılaşıyorum alay ede ede yenmek zevkli oluyor.

• Herkese merhaba. Kendi arkadaş ortamımızda kurduğumuz clanı genişletmek adına clana alımları başlattık.
    Başta hiçbir şekilde level ve kupa sınırı yoktu. Kısa zaman içinde clan fullendi. Ve bazı arkadaşlar aktif olarak oynamıyor.
    Aktiften kastımız 7/24 oynanması değil. Haftada 1 giriyor mesela. Aktif olmayan arkadaşları çıkarmaya karar verdik.
    Bu yüzden şu an girişte 1000 kupa sınırı var. Eğer aktif oynuyorum ya da aktif olarak oynayacağım derseniz bana mesaj ile ya da konuya yazarak ulaşabilirsiniz.
    Aktif ve bağışı önemseyen herkesi bekleriz! :')
    Clanın konusu:http://forum.donanimhaber.com/m_115914233//tm.htm#115914233

• Merhabalar,
    1800 kupa civarinda,7 seviyeyim su an.Yuksek kupali, bagis alisverisi bol olan, paylasimli ust seviye kupasi olan bi klan ariyorum dostlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Magister Equitum

Merhabalar,
    1800 kupa civarinda,7 seviyeyim su an.Yuksek kupali, bagis alisverisi bol olan, paylasimli ust seviye kupasi olan bi klan ariyorum dostlar.

Forum klanı

#UUGCC0

• Amcui kullanıcısına yanıt
    Hocam birşey soracagim konunun tamamini okuma firsatim olmadigi icin bilgim yok ama forumun klanina girmek icin kac kupaya ihtiyacimiz var

• quote:

Orijinalden alıntı: sjsj9212

Hocam birşey soracagim konunun tamamini okuma firsatim olmadigi icin bilgim yok ama forumun klanina girmek icin kac kupaya ihtiyacimiz var

+1600 yeterli
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.