Şimdi Ara

Clash Royale (Supercell) [ANA KONU] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
6
Favori
27.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba kupam 2556 clana girebilirmiyim
    @Nehoo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaNoZ -- 3 Kasım 2016; 14:56:46 >
  • Savaştan efsanevi sandık kazandım 1 gün süreli. Madenci çıktı desteme bile koymadım. Şansıma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler hesabı satmak istiyorum benim cihaz ios karşı taraf da ios anladığım kadarıyla karşı tarafın benim gee center hesabıyla giriş yapması lazım onu da vermek istemiyorum çünkü kredi kartım uygulamalarım hep o hesapta. Bu işin başka bir yolu var mı ?

• Merhaba. Oyuna yeni başladım. Savaşmak istediğimde "Savaştan sandık alamasan dda oynamaya devam etmek istiyor musun?" diye soruyor. Neden böyle soruyor? Devam etmek iyi midir?
  • baymirza kullanıcısına yanıt
    Sandık slotlarınız dolmuş. Kazanınca sadece 20 altın alırsınız. Kupa kasayım derseniz oynayabilirsiniz. Taç sandığını doldurmadıkça boş savaşları pek tavsiye etmem. Ama oyunu öğrenmek için de savaş şart tabi.

• Klanımıza +2500 Aktif olarak oynayan ve bağışı bol arkadaşları bekleriz.

Clash Royale (Supercell) [ANA KONU]
  • 28K Kupalı TurkishMartials klanına Alımlar Açıldı

SARTLAR :

15 Yas Üzeri Olmak

Klan WhatsApp Grubuna girmek

Günlük bol bağış yapmak

Minimum 2500 kupaya sahip olmak

BAŞVURU : Şartları okuyup katılmak istiyorsanız whatsapp dan 5075824166 numarali telefona mesaj atmaniz yeterli
  • bu oyunda hile mi var. karşılaştığım bazı rakipler yere çok seri şekilde asker indirebiliyor. O kadar askere iksir nasıl yetiştirebiliyorlar ki?
    ayrıca bir kaç sorum olacak. kart isteyince o kart ne işimize yarıyor? bir de kart satın almak ne işe yarıyor. (elimizde olan kartlar için soruyorum.)
  • Efsanevi kart çıkarmanın bir yolu var mı?
    Hile olmaz sanmıyorum. Oyun tekrarına bakarak anlarsın. Ucuz deste yapmıştır, binici, buz golemi, buz ruhu vs. Onun için deste çabuk döner. Kart isteyince kullandığın kartları biriktiriyorsun. Mesela en çok dev kullanıyorsun. Sürekli dev istersen kasman kolaylaşır. Daha çabuk seviye atlatırsın. Zaten 8 levelden sonrası kart isteyerek birikmiyor. Sandık açmak gerekiyor. Kart satın alma da dediğimin aynısı, kullandığın kartların seviyesini yükseltmek için biriktirmek lazım.
  • Efsanevi kart tamamen şansa bağlı. Veya 10. arenada pazara 40.000 altın karşılığı gelebiliyor. Bunların dışında nadir de olsa efsanevi sandık düşebiliyor. Elmasın varsa büyük mücadeleye girmeni öneririm. Hem kart kasarsın hemde efsanevi kart çıkabilir. Bunların dışında kesin olarak pazardan veya efsanevi sandıktan geliyor. Gerisi şans.
  • neto_ kullanıcısına yanıt
    Arkadaşıma taç sandığından Elektro Büyücü düştü. Şanslı adam. Ben şansızım. Büyülü sandık düştü bakalım ne olacak.
  • neto_ kullanıcısına yanıt
    ucuz desteyi 3 lük 4 lük kartlarla ben yapmıştım. ama karşımdaki kişi daha seri indiriyordu. pekka büyücü vs. tekrardan bulabilirsem bir daha bakıcam.
  • Yerel de ilk 200 e girmek üzereyiz. Ailemize bekleriz

Clash Royale (Supercell) [ANA KONU]200

• escordes E kullanıcısına yanıt
    Var.

Şöyle anlatayım :

1-) Öncelikle telefonumuzdan(ıphone-android-tablet-vs.) oyuna girip oyun ayarlarına tıklıyoruz.Ordan sol altta Yardım-Destek yeri var ona tıklıyoruz.
    İphone için=Kayıp köye giriyoruz-hesabım kayıp diyoruz-ordan sağ üstte sohbet açma yeri var ona tıklıyoruz.
    Android için=Direkt sağ üstte sohbet açma yeri var ona tıklıyoruz.

2-)Bu işteki en önemli şey supercell'in sizi nası anladığıdır onun için aşağıya yazacağım yazıyı aynen geçiriyoruz.

2.1-)Merhabalar ben köyümü başka bir telefonda(tablette) açık bıraktım hesabımın çalınma ihtimali var onun için gmail(game center) değişikliği talep ediyorum.
    2.2-)- Kullanıcı adınızın tamamı ve kaybolan köyün klan adı
    - Kaybolan köyünün Belediye Binasının tam seviyesi
    - Kaybolan köyünün tam TP seviyesi

2.1'de yazan metni ilk yazıp gönderiyoruz.
    Ardından 2.2'deki metni eksiksiz bir şekilde yazıp gönderiyoruz.

3-)Ertesi gün destek hattından mesaj gelmiş olucaktır.Ve bizden hesap hakkında sadece hesabı kuran kişinin bildiği cevapları soracaktır.
    Örneğin;Hesabın kurulum tarihi(AY,YIL olarak).
    Gamecenter veya googleplay üzerinden YEŞİL TAŞ aldınız mı?Aldıysanız işlem kimliği gözükecek şekilde ekran görüntüsü yollarmısınız?
    ANDROİD İŞLEM KİMLİĞİNİ BULMA :https://www.wallet.google.com üzerinden oyunun bağlı olduğu hesaba giriş yaparak ordan satın aldıklarıma girerek bulabilirsiniz.
    İPHONE İÇİN BİLGİM YOK.

4-)Bu aşamaya geldiyseniz artık gmail değişti diyebilirsiniz:)
    Bu aşamada eğer supercell'in sorduğu sorulara eksiksik ve doğru yanıt verdiyseniz sizden YENİ GMAİL HESABININ KULLANICI KİMLİK KODUNU İSTİYECEKTİR.
    Kullanıcı kimlik kodu bulma: İnternet üzerinden google'a girip YENİ GMAİL ADRESİNİZE bağlanmanız gerekecek.Ardından sağ üstte bulunan yuvarlak mavi kutucuğa tıklayıp orda çıkan profile TIKLAMANIZ gerekiyor.Tıkladıktan sonra sizi şöyle bir şey karşılayacak :https://plus.google.com/u/1234567890 GİBİ bunu kopyalayıp OYUN ÜZERİNDEN YİNE AYARLARA GİRİP YARDIM VE DESTEĞE TIKLAYIP DESTEK İLE SOHBETİNİZE ATMANIZ GEREKECEK.

5-)Hayırlı olsun ertesi gün herhangi bir saat destek size;Hesabınızı başarıyla aktardık iyi oyunlar diye mesaj atacak.

NOT : BU GMAİL DEĞİŞİMİ SADECE VE SADECE 1 KERE İLE MAHSUSTUR.

Ayrıca, şöylede diyebilirsiniz ; hesabımı arkadaşımın telefonunda açtım fakat kendisine artık ulaşamıyorum bu yüzden değiştirmek istiyorum game centerı deyin. Tabi bunu yapmadan önce başka bir ios cihazda hesabınızı açın ki kayıtlara baktıklarında yalan söylediğiniz anlaşılmasın

• Max. kupam 4300 10 aydır oynuyorum sorusu olan arkadaşlara yardımcı olabilirim
  • bazı kartları isteyebiliyorken neden bazı kartları isteyemiyoruz?
  • Yok mi yeni başlayanlar clani felan kardeşlerim , destek olalim birbirmize.

Hocam oyunda sadece sıradan, ender kart isteyebilirsiniz. Pazar günleri istisnai olarak 1 kerelik destansi kart isteme hakkınız var

• Oyuna dün basladim sürekli benden yüksek adamlar geliyor karsiya.neler önerirsiniz? su deste iyidir bu fena degildir dediginiz var mi?birde cadiyi nasıl counterlariz,iskelette doğuruyor sürekli öldürmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.