Şimdi Ara

Clash Royale (Supercell) [ANA KONU] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
6
Favori
27.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler hesabım gmaille baglantısı kesilmiş sanırım baska telde gmaille giremiyorum ayarlarda bağlı görünüyor ne yapabilirim 8efso var 3ü 2lw 10. Sewiye yazık olur bi aksilik olursa silinirse oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

son günlerde oyunda HİLE yapanlardan geçilmeyen insanın siniri bozmakta üstüne olmayan bir oyun...vatandaş sınırlama olmadan sürekli olarak savaşcı cıkarta biliyor böyle oyun kazanıyor sonrada bu oyundan zevk alıyor ... oyuna yeni başlayanlara duyuru yol yakınken vazgeçin ...

4800 kupadayım ve 1 yılı aşkın süredir oyunu oynuyorum o dediğine 1 kere denk gelmedim. İksirini hunharca harcıyor olabilirmisin ?

• selamlar yeni başladım bende, donanımhaber 2 klanına girdim. Merak ettiğim birşey var kart isteği yaptığımda ve bağış geldiğinde sadece 1x kart geliyor, mor ve turuncu kartlarda günde 6 saatte bir sadece 1x mi kart alabiliyorum ?
  • Merhaba arkadaşlar, tabletten oynadığım 10. seviye bir hesabım vardı. Bu hesabı ortak kullandığımız için hesap kardeşimin telefon bilgileri ile dolu ve o yüzden ios cihaza geçtiğimde hesabım ipade bağlı olduğundan erişemiyorum. Ben de yeni bir game center hesabı açıp yeniden başladım. Oyunu ilk çıktığı gün başlamış ve bir süre sonra bırakmıştım. Şimdi kendime hardcore olmayan ve bağış konusunda sıkıntısı olmayan bir clan arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

son günlerde oyunda HİLE yapanlardan geçilmeyen insanın siniri bozmakta üstüne olmayan bir oyun...vatandaş sınırlama olmadan sürekli olarak savaşcı cıkarta biliyor böyle oyun kazanıyor sonrada bu oyundan zevk alıyor ... oyuna yeni başlayanlara duyuru yol yakınken vazgeçin ...

Bu mesajı doğrulayacak biri çıkmadı sanırım. Bu mesaja gelecek yoruma göre başlamadan bırakmayı düşünüyorum. Fikri olan?
  • Kuyuya taş atmış yok öyle bişey olmasıda imkansız.

Fikrimi sorarsan da eğlencesine takılıp zaman öldürmek için oynayacaksan başla. Yok ben hırslıyım max level yapıcam tüm askererimi diye oynayacaksan cüzdanına elini at ve başla :)

• Hesabımla ilgilenmek isteyen varsa konuyu inceleyebilir.

https://forum.donanimhaber.com/11-level-clash-royale-9-efsanevili-satilik-hesap--126103155

• quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

selamlar yeni başladım bende, donanımhaber 2 klanına girdim. Merak ettiğim birşey var kart isteği yaptığımda ve bağış geldiğinde sadece 1x kart geliyor, mor ve turuncu kartlarda günde 6 saatte bir sadece 1x mi kart alabiliyorum ?

Morları pazar günü isteyebiliyorsun

İlk arenalarda 10 mavi 1 sarı 1 mor oluyor sonra artıyor

• Merhabalar.

Yeni Android cihaz aldım.Daha önce Apple kullanıyordum.Clash Royale hesabımı bağlarken 101 hatası veriyor.Ne yapmalıyım?

Şimdiden teşekürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atacan-

Kuyuya taş atmış yok öyle bişey olmasıda imkansız.

Fikrimi sorarsan da eğlencesine takılıp zaman öldürmek için oynayacaksan başla. Yok ben hırslıyım max level yapıcam tüm askererimi diye oynayacaksan cüzdanına elini at ve başla :)

Teşekkürler, başladım bakalım ama hiç bir oyuna para harcamam. 1750 kupa oldu bir haftada şu an kendime klan arıyorum, okuyan gören varsa davetlere açığım, hedefim olabildiğinde yukarıyı görmek ve elimi cüzdanıma atmadan :)

• Arkadaşlar lideri olduğum klana 2600 üstü kupası olan, bol taç kasan ve aktif oyuncular almak istiyorum. İki hafta öncesine kadar sandıklar ilk günden biterdi, iyi oyunculardan bırakanlar oldu şimdi iki seferdir 8'de kalıyoruz. Klana katkısı olmayan en az 10 kişi atılacak, onların yerine iyi oyuncular gelirse sandık ilk günden biter.

Bağışlar 16.000'i geçiyor, toplam kupa 30.000.

Katılmak isteyen pm atabilir veya buradan yazabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratkaya

Arkadaşlar lideri olduğum klana 2600 üstü kupası olan, bol taç kasan ve aktif oyuncular almak istiyorum. İki hafta öncesine kadar sandıklar ilk günden biterdi, iyi oyunculardan bırakanlar oldu şimdi iki seferdir 8'de kalıyoruz. Klana katkısı olmayan en az 10 kişi atılacak, onların yerine iyi oyuncular gelirse sandık ilk günden biter.

Oyunda aktifim iyi taç kasarım bol bağış yaparım kupam 2400 uygunsa kalana girebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: armindotuenabangnabruma

quote:

Orijinalden alıntı: muratkaya

Arkadaşlar lideri olduğum klana 2600 üstü kupası olan, bol taç kasan ve aktif oyuncular almak istiyorum. İki hafta öncesine kadar sandıklar ilk günden biterdi, iyi oyunculardan bırakanlar oldu şimdi iki seferdir 8'de kalıyoruz. Klana katkısı olmayan en az 10 kişi atılacak, onların yerine iyi oyuncular gelirse sandık ilk günden biter.

Oyunda aktifim iyi taç kasarım bol bağış yaparım kupam 2400 uygunsa kalana girebilirim

Tamam, klanın adı içerde
    Şu anda 27000 kupası var. Gelmek istediğin zaman mesaj yaz klan kupasını düşüreyim.

Hızla oyuncu kaybediyoruz, klan çok iyiydi birden bire çöküşe geçti ama şu anda iyi oyuncularla çok güçlenmeye müsait. Açıkçası desteğe ihtiyacım var. Katılmak isteyenler katıldıktan sonra donanımhaber'den geldiğini yazarsa iyi olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• muratkaya kullanıcısına yanıt
    Şuan klan 50/50 dolu gözüküyor #2LJLUVY* klan etiketi

• armindotuenabangnabruma A kullanıcısına yanıt
    #29J0QCCU

Katılırsan sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bedavadan madenci düştü ve 3. Efsanevi xd

Madenci elektro mezarlık aynı desteğe olur mu

Clash Royale (Supercell) [ANA KONU]

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun. Neden olmasın? Ben madenci mezarlık atıyorum rakibe. Rakip genelde iskelet ordusu atıyor ben de çarpma atıyorum mis gibi hasar veriyor süper.

İyi oyunlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: maybe4you

Hayırlı olsun. Neden olmasın? Ben madenci mezarlık atıyorum rakibe. Rakip genelde iskelet ordusu atıyor ben de çarpma atıyorum mis gibi hasar veriyor süper.

İyi oyunlar :)

iyi taktik hocam sağolun

Sizede iyi oyunlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün kartlar mevcut yalnız 4000 kupada kaldım var mı deste tavsiyesi olan ?
  • ScRyedd kullanıcısına yanıt
    Hocam küresel ilk 50'den güzel desteler seçebilirsiniz bence. Ben olsam 3 silahşör seviyesi yüksek ise onunla oynardım. Oynaması gerçekten zevkli bir deste.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.