Bildirim
Clash Royale (Supercell) [ANA KONU] (36. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Oyuna başladık. Herhangi bir hile görmedim ve devam ediyoruz. Oyuna başlarken en çok zorlandığım konu sağlıklı iletişim kuran bir klan bulamamaktı. Yükselme aşamasında toplumda genel bi düşük levellere önyargısı oluyor. Bu nedenle şu anki klanımızda ben bu oyuna sonuna kadar devam edeceğim diyen her aktif oyuncuyu alıyoruz/davet ediyoruz. Özellikle İzmir'den katılan oynamak isteyen var ise mesaj atarsa yardımcı olurum.quote:
Orijinalden alıntı: BlueKingquote:
Orijinalden alıntı: oskurrr
son günlerde oyunda HİLE yapanlardan geçilmeyen insanın siniri bozmakta üstüne olmayan bir oyun...vatandaş sınırlama olmadan sürekli olarak savaşcı cıkarta biliyor böyle oyun kazanıyor sonrada bu oyundan zevk alıyor ... oyuna yeni başlayanlara duyuru yol yakınken vazgeçin ...
Bu mesajı doğrulayacak biri çıkmadı sanırım. Bu mesaja gelecek yoruma göre başlamadan bırakmayı düşünüyorum. Fikri olan?
Alıntıları Göster
-
Bende izmirde yaşıyorum nikim tamtayfa35 3 bin kupayım uygunsa katılmak isterim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamamdır, hoşgeldin, umarım kalıcı olursun. -
Teşekkür ediyorum
-
Arkadaşlar uygun fiyata hesap arıyorum. Düşünen varsa mesaj atabilir
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Lanet kraliyet devi yüzünden sonunda sildirdiler oyunu. Sildim kurtuldum.
-
Arkadaşlar kullanmadığınız hesabınız varsa ücretsiz olarak veya küçük bir meblağ karşılığında alabilirim. Yüksek bir hesap olmasına gerek yok, teşekkürler. -
Arkadaşlar selamlar
50’tlye tüm kartları full olan bir hesap buldum, aynı şehirdeyiz yüzyüze buluşup gerçekleştiricez satışı, fakat nelere dikkat etmeliyim alırken hiçbir fikrim yok bu konularda.
Adam ID ile felan vericem diyor ne demek oluyor bu ? Onun haricinde diğer bazı online oyunlarda olduğu gibi hesabı sonradan geri alma şansı felan oluyormu satıcın ?
Son olarak hesabı hile ile yapıp satanlar oluyormuş ve bunların sonradan banlanma riski varmış, bununla ilgili yapabileceğimiz birşey varmı ?
Supercell ID (varsa) ve Gmail ile bilgileri alın. Mailin güvenlik sorusu filan varsa öğrenin. Hile hurda olsa elması ekside olur. Yani -1434 bilmem kaç. Çünkü önce elmas çekip sonra sandık açıyorlar daha sonrada parayı iade istiyorlardı. Ama bu yöntem eskiden kaldı. Şimdi yapılamıyor. Onun dışında 50 tl için uğraşacağını sanmıyorum. Ama çocuğun telefonunu adresini filan alın ne olur ne olmaz. Daha sonra yeniden alması için uğraşması gerekir. Supercell sorular soruyor, oyuna ne zaman başladın, ilk ne zaman elmas satın aldın vs. Uğraşırsa bir ihtimal geri alma şansı her zaman vardır. -
Eyvalllah hocam çok teşekkür ettim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Slm arkadaşlar bu başlığı hala okuyan varsa bir soru sormak istiyorum. bi kaç defadır denk geliyor oyun esnasında rakibim iki farklı kartı aynı anda oynayabiliyor. Örneğin dev ile cadıyı aynı anda sahaya indirdi. bu nasıl yapılıyor? -
İksir depoluyordur aynı anda atıyordur. Veya sende iksir golemi varsa onunla da avantaj sağlayabilir. -
iyi de iksir olsa bile aynı anda kağıt seçilemiyor ki en azından ben seçemiyorum. -
arkadaşlar birşey soracaktım.
klan lideri başka bir klana gidip daha sonra kendi klanına döndüğünde lider olarak mı döner üye olarak mı? -
Multytouch destekliyor diye hatırlıyorum ben ki parmağıyla seçip bırakabilir
valla oluyorsa da bir türlü beceremedim ben bilemiyorum -
Klanımıza bekleriz.
https://link.clashroyale.com/invite/clan/tr?tag=PLG8JJUR&token=3j393kss&platform=android
İster linki tıkla ister kodu okut.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X