Şimdi Ara

Clash Royale (Supercell) [ANA KONU] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
6
Favori
27.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir grup arkadaş oynuyorum clan war için arkadaş arıyoruz.

*Klan Adı*
    -Witek Esport

*Klan Etiketi*
    - #9UGYQ900 (
    statsroyale.com
    witek esport #9UGYQ900 - Clash Royale Clan
    https://statsroyale.com/clan/9UGYQ900
    )

*Klan Kuralları*
    - Düzenli olarak bağış yapmaktayız tabi bizde gelişiyoruz bizlere de aynı şekilde bağış yapılmasını istiyoruz. Bağış yapmayanlar bir süre takip edilip uyarılarak, uyarı durumlarına göre maalesef atmak durumunda kalıyoruz.

- Saygılı arkadaşlar arıyoruz sonuç olarak hepimiz belirli yaşlardayız saygısızlık kabul edilemez, özellikle küfür konusunda hassas olduğumuzu belirtmek isterim.

- Oyunda eğlenmek isteyen veya bir başarı elde etmek isteyen arkadaşlar arıyoruz.

- 8 seviye veya üstü arkadaşları bekliyoruz.

*Eklemek istediklerim*

- Klan için yeni bir site kurduk. Yakın da Clash Royale oyununu sağlamış olduğu API sayesinde sizlere çıkacak olan kutuları, sitenin içerisinde güncel meta desteleri oynanış stratejileri ile paylaşılacaktır ve bir sürü oyun hakkında bilgiler.(Klana gelen arkadaşlar kalitenin farkına varacaktır Smile)

- Ödüllü turnuvalar ile hem klan içi hem de klan dışı oyuncularla eğlenceli zamanlarımız olacaktır.

- E-spor'a yatkınlığı sebebiyle Clash Royale de ilerlemeyi planlıyoruz.(Dünyaca ünlü oyunlarda oynamış, yüksek başarılar elde etmiş klan üyelerimiz vardır ve çoğumuz da reel de arkadaşız)

- İlerleyen dönemde Whatsapp - Discord gruplarımız da aktif olacaktır.
    /**/ Whatsapp grup link:
    WhatsApp.com
    Witek Esports ClashRoyale
    https://chat.whatsapp.com/invite/HVfCJp63drxC7MFch1NKfm

Clash Royale (Supercell) [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: BlueKing

quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

son günlerde oyunda HİLE yapanlardan geçilmeyen insanın siniri bozmakta üstüne olmayan bir oyun...vatandaş sınırlama olmadan sürekli olarak savaşcı cıkarta biliyor böyle oyun kazanıyor sonrada bu oyundan zevk alıyor ... oyuna yeni başlayanlara duyuru yol yakınken vazgeçin ...

Bu mesajı doğrulayacak biri çıkmadı sanırım. Bu mesaja gelecek yoruma göre başlamadan bırakmayı düşünüyorum. Fikri olan?

Alıntıları Göster
    Oyuna başladık. Herhangi bir hile görmedim ve devam ediyoruz. Oyuna başlarken en çok zorlandığım konu sağlıklı iletişim kuran bir klan bulamamaktı. Yükselme aşamasında toplumda genel bi düşük levellere önyargısı oluyor. Bu nedenle şu anki klanımızda ben bu oyuna sonuna kadar devam edeceğim diyen her aktif oyuncuyu alıyoruz/davet ediyoruz. Özellikle İzmir'den katılan oynamak isteyen var ise mesaj atarsa yardımcı olurum.

• Bende izmirde yaşıyorum nikim tamtayfa35 3 bin kupayım uygunsa katılmak isterim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emo demoo E kullanıcısına yanıt
    Tamamdır, hoşgeldin, umarım kalıcı olursun.
  • Teşekkür ediyorum

• Non Serviam
    Klan etiketi: #PV9U90QY

Klanımız yenidir, birlikte kurduğumuz oyuncular ise tecrübeli ve yetişkin insanlardır. Başka bir çok klanda bulunduk. Ancak o klanlarda bazen fazla kazanma hırsı yüzünden, bazen küfür yüzünden, bazen saygısız ifadeler/hakaretler yüzünden, bazen yüksek kupalı insanların saçma egosu yüzünden bir rahat edemedik. Kendi klanımızı kurmaya karar verdik.
    Klanımızın olmazsa olmazları:
    • Yetişkin klanıdır. Oyuncularımız arasında aile üyeleri vardır.
    • Klanı hepsi +4000 olan 5 arkadaş kuruyoruz.
    • Klan savaşlarına girmek zorunda değilsiniz, ancak girenler ilk gün üç koleksiyonikinci gün de savaş olmak üzere dört savaşı da yapmakla yükümlüdür. Ha yapmama ihtimaliniz varsa, lütfen o savaşa hiç girmeyiniz.
    • Savaşlarda deste önerisi yapılır, önerilen destelere yorum yapılır.
    • Belirli bir süre hiç savaş yapmıyor, hiç bağış yapmıyor, hiç takas yapmıyorsanız, yani oyundan kopmuşsanız, sizi pek tutamayız maalesef.
    • Saygı, iletişime ve kişiye gösterilir. Oyuncunun kupasına değil. Bu bir oyun sonuçta.
    • Küfürler başta olmak üzere her türlü cinsiyetçi ve ırkçı ifade yasaktır. Bu ifadeleri kullananlara karşı faşizan davranılır, ayrıca supercell’e itinayla bildirilir.
    • Klanda kalite ön plandadır. Başka türlü bir klan istiyorsanız “aslan parçaları”, “en muhteşem klan bizimkisi”, “alayına gidenler”, “ırkı müthiş olanlar”, “bademgiller”, “çukur” vs isimli binbeşyüz tane klan var, buyurun onlara gidin.
    • Klanda üye sayısı belirli bir seviyeye ulaşınca Discord kurulacaktır, elbette katılım serbesttir.
    • İsteyen oyuncular için deste tavsiyesi ve yine istekleri halinde oyunları izlenip oyun tavsiyesi yapılabilir.
    • Halen 2000 kupa ve üzerini kabul ediyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fardaron -- 13 Kasım 2018; 9:50:36 >

• Arkadaşlar uygun fiyata hesap arıyorum. Düşünen varsa mesaj atabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lanet kraliyet devi yüzünden sonunda sildirdiler oyunu. Sildim kurtuldum.

• Aşağıda görülen fotoğrafta ki hesabı satıyorum. Fiyatın uygun olduğunu düşünüyorum. Diğer detaylar fotoğraftaki açıklamada yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cluptechno -- 2 Aralık 2018; 17:27:25 >
  • Arkadaşlar kullanmadığınız hesabınız varsa ücretsiz olarak veya küçük bir meblağ karşılığında alabilirim. Yüksek bir hesap olmasına gerek yok, teşekkürler.
  • Arkadaşlar selamlar

50’tlye tüm kartları full olan bir hesap buldum, aynı şehirdeyiz yüzyüze buluşup gerçekleştiricez satışı, fakat nelere dikkat etmeliyim alırken hiçbir fikrim yok bu konularda.

Adam ID ile felan vericem diyor ne demek oluyor bu ? Onun haricinde diğer bazı online oyunlarda olduğu gibi hesabı sonradan geri alma şansı felan oluyormu satıcın ?

Son olarak hesabı hile ile yapıp satanlar oluyormuş ve bunların sonradan banlanma riski varmış, bununla ilgili yapabileceğimiz birşey varmı ?

• Felurian kullanıcısına yanıt
    Supercell ID (varsa) ve Gmail ile bilgileri alın. Mailin güvenlik sorusu filan varsa öğrenin. Hile hurda olsa elması ekside olur. Yani -1434 bilmem kaç. Çünkü önce elmas çekip sonra sandık açıyorlar daha sonrada parayı iade istiyorlardı. Ama bu yöntem eskiden kaldı. Şimdi yapılamıyor. Onun dışında 50 tl için uğraşacağını sanmıyorum. Ama çocuğun telefonunu adresini filan alın ne olur ne olmaz. Daha sonra yeniden alması için uğraşması gerekir. Supercell sorular soruyor, oyuna ne zaman başladın, ilk ne zaman elmas satın aldın vs. Uğraşırsa bir ihtimal geri alma şansı her zaman vardır.
  • neto_ kullanıcısına yanıt
    Eyvalllah hocam çok teşekkür ettim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Slm arkadaşlar bu başlığı hala okuyan varsa bir soru sormak istiyorum. bi kaç defadır denk geliyor oyun esnasında rakibim iki farklı kartı aynı anda oynayabiliyor. Örneğin dev ile cadıyı aynı anda sahaya indirdi. bu nasıl yapılıyor?
  • baymirza kullanıcısına yanıt
    İksir depoluyordur aynı anda atıyordur. Veya sende iksir golemi varsa onunla da avantaj sağlayabilir.
  • neto_ kullanıcısına yanıt
    iyi de iksir olsa bile aynı anda kağıt seçilemiyor ki en azından ben seçemiyorum.
  • arkadaşlar birşey soracaktım.
    klan lideri başka bir klana gidip daha sonra kendi klanına döndüğünde lider olarak mı döner üye olarak mı?
  • baymirza kullanıcısına yanıt
    Multytouch destekliyor diye hatırlıyorum ben ki parmağıyla seçip bırakabilir

• mert05 kullanıcısına yanıt
    valla oluyorsa da bir türlü beceremedim ben bilemiyorum

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.