Şimdi Ara

class_orc15 has banned (server beramus)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eet arklar belkı bazılarınız tanırsınız bazılarınız tanımassınız charım gıdelı 1 ayı gectı ama bunu sızınle paylasmak ıstedım yorumlarınızı beklıorm

• tüüü kardes burdan neye binsek çarşıya giderik5 kisi okumus yorum pılizzzzzzzzzzzzzzz
  • Sen Mersin'desin demi ?G. Olsun.Neyden ban yedin?
  • Geçmiş Olsun
  • Süper olmuş hayırlı olsun arkadaşlarının yanına gidince hiç ban yemedim demessin farkın olsun
  • Geçmiş oLsun Kardeşım ne diyelim.!!
  • lwl kactı itemler neydi yorum yapmamızı istiorsan detaylı charını anlat f9devil dehilsinki tanıyalımi:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bazıları acılarını paylaşınca anlamıyor DH eski tadı kalmadı keşke 3 sene önceki DH olsa Bu arada geçmiş olsun charını çok seviyordun galiba bi kerede benim cyberde bridge1 ban yedi o kadar çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyordum ki charımı kardeşim gibiydi oğlum gibiydi ama ban yedi birden.
    Neden? Koxp ne yapayım canıma tak etti. gm geldi ban etti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuTLu.

Bazıları acılarını paylaşınca anlamıyor DH eski tadı kalmadı keşke 3 sene önceki DH olsa Bu arada geçmiş olsun charını çok seviyordun galiba bi kerede benim cyberde bridge1 ban yedi o kadar çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyordum ki charımı kardeşim gibiydi oğlum gibiydi ama ban yedi birden.

yav iyide canım kardeşim daha üye olalı 10 gün olmamışsın 3 sene önceki dh diyon

• quote:

Orjinalden alıntı: W

quote:

Bazıları acılarını paylaşınca anlamıyor DH eski tadı kalmadı keşke 3 sene önceki DH olsa Bu arada geçmiş olsun charını çok seviyordun galiba bi kerede benim cyberde bridge1 ban yedi o kadar çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyordum ki charımı kardeşim gibiydi oğlum gibiydi ama ban yedi birden.

yav iyide canım kardeşim daha üye olalı 10 gün olmamışsın 3 sene önceki dh diyon

harbiden yaa koopp.gif

• quote:

Katılım zamanı: 1 Temmuz 2007;

• g.oLsun yaf ama gıden ıtemLerı ve LvL ı yazar mıSın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1mS0Sorry_MANES

g.oLsun yaf ama gıden ıtemLerı ve LvL ı yazar mıSın?

eed
  • quote:

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93

quote:

Katılım zamanı: 1 Temmuz 2007;

aynen 3 sene önceeymiş pff

• Dalga geçmeyin bi sn adam 3 senedir dhye takılıo ama üye değildir ? ayrıca bende 3 senedir dhdeyim ama 2 adresim sınırsız kapatıldı msxx msxx2 falan filan bended yeni açtım oda öyledir insanın hesabı sınıursız kapatılınca üşenio insan tekrar üye olmaya doğru değilmi :.?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.