Bildirim
Claude 3.5 Sonnet, GPT-4o'yu geride bırakıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Bir sürü formaliteden sonra kayıt oldum. Konuşurken bilgi sunarken daha zeki hissettiriyor ama diğerleri gibi halen biraz avanak. Hata yaptğı zaman şu şu hataları yaptım düzelteceğim vs diyor ümit vaad ediyor sonra aynı hatayı gene yapıyor. Örnek sorulan soruyu iyi anlamama hatası.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Karışık bir soru sorsamda, ürettiği kodlar hatasız derlendi. Beğendim.
Chatgpt saçma kod üretiyor. Değişkenlerin sınıfların kaynağı yok. Bi ton hata veriyor derlenirken.
-
Geride birakmasi icin once yakalamasi lazim. Yani en azindan tum ozelliklerine sahip olmasi gerekir. Audio Generation yok, destek alarak olusturabildigi image generation yok. Kisacasi GPT-4o degil de bir onceki surumlerini gecebilir. Ama guzel bir video olmus, boyle yapay zeka haberleri cok ilgimi cekiyor devamini dilerim, emeginize saglik.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X