Şimdi Ara

Claw Grip, Diablo ; hangi mouse?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, A4 x7-750F imin ömrünü tamamlamaya başlaması ve diablo nun da yaklaşmasıyla yeni bir mouse aramaya başladım. Bütçe max. Razer DeathAdder v2 ve altı olacak şekilde, claw grip e uygun tavsiyeleriniz nelerdir? (%75 RPG, %25 FPS)

(mx518 ve G9 a hiç alışamadım bu yüzden boyut olarak bunların arasında kalacak şekilde olursa iyi olur.)

• butce az demissin ben 1 yila yakındır logitech g700 kullaniyorum g19 keyboard ile sole diyim hem fps icin hem rpg icin bicilmis kaftan. pişman olmassın
  • mx518 çok iyi mouse bence neden alışamadın acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOCOO

mx518 çok iyi mouse bence neden alışamadın acaba

A4 ün boyutuna ve alçak tuşlarına alıştığımdan mx518 boyut olarak büyük geldi ve tuşları da daha yukarda olduğundan claw şeklinde kavrayamadım. Avucumu doldurduğu için istediğim gibi tutamıyordum.

Steelseries ikari ergonomi olarak gözüme hoş geldi ama performansı hakkında yorum yapacak var mıdır?
  • Logitech g300
  • Mx518 ve G400 çok güzel mouse'lar olsa da zaten claw grip kullanıma çok uygun değildirler. DaV2 hem palm hem de claw kullanımı için ideal mouselardan biridir. Ama belli ki x7-750'ye fazla alışmışsın. Bu yüzden alacağın mouse'u mutlaka deneyerek al derim ben.
  • Ergonomisi ve performansı nedeniyle SteelSeries Kinzu aldım. Tam bir claw mouse u. Denedikten sonra fikirlerimi yazarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    rampage miracle mekanik klavye
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kinzu'nun acceleration sorunu yüzünden çok soğumuştum. Adamlar donanımsal olarak acceleration özelliği eklemişler ve sürücülerinden dahi kapatamamıştım. Özellikle FPS oyunlarında büyük sorun yaratmıştı.

Umarım aynı sorunu yaşamazsın.

Ekleme: Adamların açıklaması iyice sinir bozucu:

http://faq.steelseries.com/questions/194/Does+the+Kinzu+have+mouse+acceleration%3F

quote:

We do realize that some gamers swear against mouse acceleration and refuse to subscribe to the preferences of some of the next generation’s top gamers. If that’s the case, the Kinzu is not for you!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 19 Nisan 2012; 1:32:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Kinzu'nun acceleration sorunu yüzünden çok soğumuştum. Adamlar donanımsal olarak acceleration özelliği eklemişler ve sürücülerinden dahi kapatamamıştım. Özellikle FPS oyunlarında büyük sorun yaratmıştı.

Umarım aynı sorunu yaşamazsın.

Ekleme: Adamların açıklaması iyice sinir bozucu:

http://faq.steelseries.com/questions/194/Does+the+Kinzu+have+mouse+acceleration%3F

quote:

We do realize that some gamers swear against mouse acceleration and refuse to subscribe to the preferences of some of the next generation’s top gamers. If that’s the case, the Kinzu is not for you!

Bunu bilmiyordum bilgilendirme için saol. Gerçekten adamların cevabı küstahça olmuş. Acceleration sorunu mouse imlecinin belli bir hareketten sonra kendi kendine hızlanması mı oluyor? Genelde rpg oynayacağım ama fps için deathadder v2 mi alayım?

• Acceleration açık olunca mouse hareket hızına göre imlecin farklı şekilde hızlanmasına, doğal olarak da imleci istediğin noktaya getirirken problem yaşamana sebep olabiliyor. Yani mesela mouse'u 3 santim yana kaydırınca bilgisayarda imleç de belli bir miktarda hareket eder. Ama sen bu 3 santimlik oynatmayı hızlı yaparsan imle. normalden çok daha uzağa gider. Ya da tersi şekilde mouse'u yine 3 santim oynatırken bu işlemi çok yavaşça yaptığında imleç de az hareket eder.

Mouse'u her zaman aynı hızda kullanmayız. Genelde uzak bir noktaya götürürken hızlı oynatırız, ama hassas seçimlerde dikkatlice yavaşça hareket ettiririz. Bu yüzden acceleration sorun olabiliyor. Altta verdiğim videoya bakabilirsin.

Sen yine de kendin test et, belki sorun yaşamazsın. Ama ben halen DAv2'yi öneririm. Uzun süredir bütün oyun türlerinde sorunsuz kullanıyorum, bunlara multi BF3 ve Starcraft 2 de dahil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.