quote:Orijinalden alıntı: OneaL2 2.macımı 11-0 almışım haha oha.gif naptın sen aga ya ? tebrikler, hediye kazanmanı bekliyoruz..
FORZA BUCALIYIZ - 4.Mehmed maçı 1 - 0 sonuçlandı. her-noktadan - FORZA BUCALIYIZ maçı 0 - 0 sonuçlandı.
quote:Orijinalden alıntı: burkyyy35 quote:Orijinalden alıntı: OneaL2 bende 2 0 almısım 3.macı 2-0 mı? bayadır 2-0 almıyordun heralde deplasman maclarında oluyor bazen
quote:Orijinalden alıntı: OneaL2 quote:Orijinalden alıntı: burkyyy35 quote:Orijinalden alıntı: OneaL2 bende 2 0 almısım 3.macı 2-0 mı? bayadır 2-0 almıyordun heralde deplasman maclarında oluyor bazen bana 1-2 tane oyuncu satsana
quote:Orijinalden alıntı: DarknessAngel Yine 3te3 yaptım herkese hayırı olsun... forumda gözükmüyorsun epeydir
quote:Orijinalden alıntı: burkyyy35 quote:Orijinalden alıntı: DarknessAngel Yine 3te3 yaptım herkese hayırı olsun... forumda gözükmüyorsun epeydir burdayımda buraya uğramıyorum bu arada 4te 4
quote:Orijinalden alıntı: DarknessAngel quote:Orijinalden alıntı: burkyyy35 quote:Orijinalden alıntı: DarknessAngel Yine 3te3 yaptım herkese hayırı olsun... forumda gözükmüyorsun epeydir burdayımda buraya uğramıyorum bu arada 4te 4 ne güzel bana satıcak oyuncun var mı ?