|
Bildirim
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastpavel -- 2 Kasım 2016; 19:51:16 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastpavel -- 7 Nisan 2017; 20:6:47 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5642 -- 21 Mart 2017; 9:21:37 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastpavel -- 4 Nisan 2017; 20:11:44 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
İLK KULLANIMDA İLK 5 GÜN YARIM SONRA 1 HAFTA 1 TABLET DAHA SONRO 2TAB. OLARAK DÜZENLİ KULLANIRSAN HİÇBİR SORUN YAŞAMAZ ve İSTEDİĞİN KİLOYA (YAĞSIZ BİR ŞEKİLDE) GELİRSİN... YAN ETKİLERİ ELLERDE TİTREME UYKUSUZLUK VE HIZLI KALP ATIŞI... BAŞKA BİR YAN ETKİSİ YOK, BAKMA İNTRN. BİLGİ KİRLİLİĞİ, YOK ÖLÜRSÜN YOK TEKRAR VERDİĞİN KİLONUN 2 KATINA ÇIKARSIN VS.. VS.. ONA KALIRSA PAROL VEYA ASPİRİN BİLE İÇEMEZSİN İLAÇLARIN PROSPEKTÜSÜNÜ OKURSAN... |
Aynen öyle bende 7 aydır aralıklarla kullanıyorum kendime kızıyorum keşke daha önceden kullanmaya başlasaymışım diye cok çok güzel verim aldım askerlik bana cok kilo aldırmıştı clen sayesinde şimdiye kadar ulaştığım en iyi forma ulaştım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |