Şimdi Ara

Cleric ile kasmak. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ilk defa clericle kasanı gördüm hayal kırıklığıydı yada adam ezikti
  • Cleric-bard charım vardı oradan biliyorum. Clericin solo kasması çok zordur. Vuracağı 2 hatta1 skilli vardır 1.si (ismini unuttum) mobda + gibi bir şekil çıkaran skill (Kasmada kullanılabilecek tek atak skilli) bir de karşısındakinden hp alarak kendine çeken bir skill var ki o da alternatif olarak kullanılabilir. Ancak 5sn gibi bir süresi vardı sanırım Offeringe gelirsek offeringi basarsanız ve karşınızdaki mob ölmezse town yolunu gözlersiniz. Çünkü hpnizin %95i gider. Gülü seve dikenine katlanır hesabı

• cleric int charlar arasında en saglamıdır warlockla birleşirse güzel birseyler cıkacagını biliyorum
  • Kullanabileceği iki atak skili var cleric yapılandırmasının.Biri pure offering diğer ise trial cross ve serisi.Her iki skillin de cooldown süreleri çok yüksek olduğundan kalabalık olduğunda yada yanına bir pt kurulduğunda çıt kırıldım yapısı sizi deli edebilir.Bu yüzden insanlar cleric ile kasmayı pek tercih etmiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: WizzY_WizarD

quote:

Orijinalden alıntı: Spyxxx

hocam peki barddaki tamburu açsa bir yandanda recovery divisiyon
    üstünede light armor ?

yatma olasılığı baya düşmezmi ki ?

ben olsam bardla kasardım :)

Tamburu kullanmak için elinde harp olması gerek. Tamburu açıp eline cleric rod alırsan tambur silinir.

bende öyle dedim zaten
    tambur + divisyon ile kasıcak
    divisyon bozulmaz.
    ___

Bu arada hala tartışılıyor mu bu konu
    Çoktan bard sonucu çıkması gerekirdi.

• 90 maxken sırf gösteriş olsun diye cleric charıma bile sun cleric rod almıştım, cleric le kasılmaz ya sunda olsa çok yavaş, tavsiye etmiyorum.
  • bard/cleric çarım var yanımdaki cleric/barda mob bırakmıyorum levelim 81 yakında 82 olacağım 77-78 lerde kasıyorum
  • quote:

quote:

quote:

üstünede light armor ?

Tamburu kullanmak için elinde harp olması gerek. Tamburu açıp eline cleric rod alırsan tambur silinir.

bende öyle dedim zaten
    divisyon bozulmaz.
    ___

İyi de burda konu clericle kasmak. Bardla kasmak olsaydı sen haklı olurdun. Adam clericle kasarken barddaki tamburu açamaz. Sonuçta elinde cleric rod olacak. Mantıksız ve imkansız

• quote:

quote:

quote:

quote:

üstünede light armor ?

bende öyle dedim zaten
    divisyon bozulmaz.
    ___

İyi de burda konu clericle kasmak. Bardla kasmak olsaydı sen haklı olurdun. Adam clericle kasarken barddaki tamburu açamaz. Sonuçta elinde cleric rod olacak. Mantıksız ve imkansız

tmmda adama clericle değil bardla kasmayı önerdim ben
    bardla kasmanın clericle kasmaktan daha iyi olduğunu ve iyi yönünü söyledim.

• Tamam, tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _aNaToLia_

90 maxken sırf gösteriş olsun diye cleric charıma bile sun cleric rod almıştım, cleric le kasılmaz ya sunda olsa çok yavaş, tavsiye etmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: _aNaToLia_

90 maxken sırf gösteriş olsun diye cleric charıma bile sun cleric rod almıştım, cleric le kasılmaz ya sunda olsa çok yavaş, tavsiye etmiyorum.

birde 60 skilli trial crossu kapatıyormuş, ben bard gibi ayrı bir skill sanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: splendour.rrr

bard/cleric çarım var yanımdaki cleric/barda mob bırakmıyorum levelim 81 yakında 82 olacağım 77-78 lerde kasıyorum

Bu ne lan bendede aynısı var

Apollodayım ilhan ahmet lue herkes burda , 1.4m sp kaldı yeter inş..

Ama bard\cleric kasma bakımından harika bir char

• quote:

Orijinalden alıntı: CaptainIvy

Sonuç... BARD/CLERİC SÜPER

BİR NE BİÇİM MİLLETİZ BİRİ Bİ KONU OLUNCA HEPİMİZ AYNISI OLUYORUZ
  • Clerigin 4 atack skili war

birisi o + gibi vuran
    2cisi over healing
    3cüsü glut healing
    4cüsü offering
  • merhaba,
    ben 100 wizard-cleric kastım sonra da bununla hoşuma giden çarlardan kastım. 90L Warlock-Rogue, Warior-Cleric, rogue-cleric vs.
    Bence bard-Cleric denenmesi gereken bir çar türü, tüm premiumları basınca canavara dönüşebilir. Ben olsam şöyle denerim.
    Son levela kadar robe giyer %20 hızımı alırım. Ama son setim LA olur. Çünkü son levelda artık hız değil güç lazım.
    Botu da şöyle ayarlarım: Bardla noisimi ve hızımı basar (hız potuna yüz milyonlar basmaktan kurtulurum), sonra clericle recovery divisionımı ve blesimi basarım. Hatta üst levellarda çok daha rahat kasmak için healing orbit de basılabilir bu biraz yavaşlatır ama ölümsüzlüğe kadem bastırır. Tüm bu bufların eşliğinde bardla kasar bu sırada kastığım yerdeki yaratıkların tipine göre fiziksel veya magicsel tamburumu da açarım.
    Dürüst olmak gerekirse iristeki ilk 100 wizard benimkiydi en erken yetişen 2 hafta geriden takip ediyordu. Oysa wizard çok yatan bir çardır. Bu bardı alsam korkarım ben 100 olup yeni servera geçtiğimde aynı serverda 80 level olanlar bir birine hava atar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihbarut -- 9 Ekim 2009; 22:04:31 >

• bende açmıştım bi ara 1 gün kastım 26 lv di cleric kasıodum gayet güzel kasılıodu çok da güzel olmasa öle ezikdi ama cleric de iyi bir build deneme olarak birisi açabilir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.