paypal gittiğinden beri pre almadım DC olayı iyice kafamı bozmaya başlamıştı.. Kafam kızdı denem yapayım dedim..
Kredi kartım hsbc campus öncelikle bu kart için internet bankacılığından sanal kart oluşturdum. limit olarak 20m belirledim.. (pek de önemli deil ama işinizi görecek mümkün olduğunca düşük bir limit ayarlayın)
üye olmak için daha önce forumda anlatılan üyelik sisteminden yardım alabilirsiniz ama hiç bir zorlukla karşılaşmadım (kırmızı olarak sanal kart kabul edilmez diyo ama şansımı zorladım yinede...)
kredi kartı bilgilerinden mastercard ı seçiyorsunuz.. son kullanma tarihi (son kullanma tarihi gerçek kredi kartınızın son kullanma tarihi ile aynı oluyor), sanal kart numarası ve ccv numarasını giriyorsunuz..
devam..
sonaki sayfada sizden cep numarası isteyecek.. ve o numaraya bir pin numarası gönderecek.. bu da tamam..
sanal kart ile ilgili hiçbirşeye rastlamadım şu ana kadar...
forumdaki gidişattan dolayı gelecek olan kınama mesajlarını şimdiden görebiliyorum.. herkesin fikri kendine.. kimse kimseye karışamaz.. ben sadece benim gibi düşünen arkadaşlara yardımcı olmak istedim..
Onaylandı. up!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme