Şimdi Ara

clickonce publish güncelleme sorunu c#

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.bir program yapıyorum öğrenme amaçlı clickonce publish yöntemi ile dağıtıcağım bu programı.program günlük olarak güncellenecek istediğim şey programın her çalıştırıldığında web sitesine gidip güncelleme olup olmadığını kontrol edip varsa güncelleme yapmasını sağlamak.ama bir yerlerde hata yapıyorum ve program güncelleme yapmıyor.uzun bir süre giriş ekranından önce "uygulama gereksinimleri kontrol ediliyor" ekranında bekleyip eski sürümü çalıştırıyor.
    yaptığım işlemler sırası ile:
    click once için programa sağ tıklayıp properties e geldikten sonra

publish kısmında

publishing folder location( ftp server or file path) kısmına publish dosyalarının çıkartılacağı dosya konumunu seçerek giriyorum "E:\publish\" olarak.

daha sonra da install mode and settings kısmında the application is aviable offlie as well seçip updates butonuna tıklıyorum

updates ekranında ki seçimleri de altta ki resimde ki gibi yapıyorum

buradan sonra da altta ki resimde ki gibi yapıp publish diyerek programın setup unu oluşturuyorum

bu setup da ki programı kurduktan sonra , visual da programa güncelleme yapıp yapmadığını anlamak için bir label ekleyip yine aynı yöntemlerle setup oluşturuyorum. ve zip leyip web sitesinde updates kısmında ki like atıp açarak dosyaları oraya taşıyorum.versiyon numarasının arttığından eminim ancak program güncelleme yapmıyor.alttaki resim ekranında yaklaşık 1 dakika bekleyip güncelleme yapmadan eski giriş ekranına geçiyor.neyi eksik yada yanlış yapıyorum? yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.