Şimdi Ara

CLİCKPAD TUHAF ÇALIŞIYOR YARDIM !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler, Casper NB serisi bir pc aldım bunlarda touchpad değilde clickpad oluyor akıllı clickpad var.Şimdi normalde fazla dokunup sağ tarafında oynama yaptığım zaman sayfa kaydıdrma ve surukleme işlemi yapıyor.Son iki gündür tuhaf bir sorunu var basılı tutup hareket ettirdiğimde mouse hareket ediyor fakat normal kullandığımda basılı tutmadan kaydırma ve surukleme ıslemlerını yapıyor. Ben de pcden anlıyorum gayet iyi Synaptics ayarlarına girdim oyle bir ayar bulamadım acaba benim çözebileceğim bir sorunmudur teknik servisemi şutlim yoksa?

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhan55gfb

İyi günler, Casper NB serisi bir pc aldım bunlarda touchpad değilde clickpad oluyor akıllı clickpad var.Şimdi normalde fazla dokunup sağ tarafında oynama yaptığım zaman sayfa kaydıdrma ve surukleme işlemi yapıyor.Son iki gündür tuhaf bir sorunu var basılı tutup hareket ettirdiğimde mouse hareket ediyor fakat normal kullandığımda basılı tutmadan kaydırma ve surukleme ıslemlerını yapıyor. Ben de pcden anlıyorum gayet iyi Synaptics ayarlarına girdim oyle bir ayar bulamadım acaba benim çözebileceğim bir sorunmudur teknik servisemi şutlim yoksa?
    quote:

Orijinalden alinti: batuhan55gfb

Iyi günler, Casper NB serisi bir pc aldim bunlarda touchpad degilde clickpad oluyor akilli clickpad var.Simdi normalde fazla dokunup sag tarafinda oynama yaptigim zaman sayfa kaydidrma ve surukleme islemi yapiyor.Son iki gündür tuhaf bir sorunu var basili tutup hareket ettirdigimde mouse hareket ediyor fakat normal kullandigimda basili tutmadan kaydirma ve surukleme islemlerini yapiyor. Ben de pcden anliyorum gayet iyi Synaptics ayarlarina girdim oyle bir ayar bulamadim acaba benim çözebilecegim bir sorunmudur teknik servisemi sutlim yoksa?

Aygyt yöneticisinden Driveri kaldyr Modeline uygun olany indirip tekrar kur, olmuyorsa donanymsal sykynty olabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.