Bildirim
CLiO ????
Amazon.com.tr: 4 al 3 öde! promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/AMB9Y17O1SUO8
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
symbol degılde clıo hb bence guzel araba ama kucucuk arabayada o kadar para vermek bana gore mantıksız -
3 sene Clio symbol kullandık.Fazla sorun yaşatmadı. Arabanın bizdeki son günü bugün.
Çünkü Sıfır Clio III aldık.
Ama Clio ların en babası Clio Sport
-
beyler teşekkür ederim..bi de şu uzantılardaki farkı bilen var mı ???? -
Benim arabam 2001 Clio HB RTA. İki airbag, klima, ön elektrikli camlar var. RXT daha üst donanımlısı. Yol bilgisayarı, dört cam elektrik kumanda gibi artıları var. RXT'lerde sunroof da opsiyoneldi sanırım. RTE de otomatik vitesli olanları. -
Kardeş clio düşünüyosan sedan alma bence.Hb ile arasında çok fark var.Sedan çok kalitesiz bence.Hatta eski kasaların makyajlılarının sedanı ile hb sinin ön konsolları bile farklı.Hb sümbülden 1 adım onde her zaman. -
Evet, bunu söylemeyi unuttum. HB ile Symbol arasında dağlar kadar fark var. Antalya'ya iş için gittiğimde kiralık 2005 Symbol kullandım. Benim arabamın 2001 olmasına rağmen çok daha kaliteli olduğunu gördüm. Symbol, seri bir araba ama her yerinden ses geliyor. Frenleri çok kötü ve kullanılan malzeme HB'lere göre 3. sınıf. Devir saatini bile çok görmüşler.
Clio HB, rahatlıkla tavsiye edebileceğim bir araç. Kullanımı rahat ve konforlu. Ama otomobilden beklentine bağlı bu tabi. Mesela, devasa bir bagajı yok. 150 km/h'den sonra çok güvenli hissetmiyorum. Ne de olsa küçük sınıfta bir araç. Çok hız yapmam, büyük bagaja da ihtiyacım yok diyorsan, ideal.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X