Şimdi Ara

Clio 1.0 tcelerde lpg takılınca sübap erimesi var mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

o zaman aydalı tanıyor musun peki?

• kikiemre61 kullanıcısına yanıt

aydalı tanıyorsa mühendistir

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

herkesi tanımak zorunda değilim. aydal kim? sen daha dünkü çocuksun headlong. Z kuşağısın. bana niye sardın bu konuda?

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

Aydalı tanımıyor musun gercekten? Hani 194 boyunda, abisi askeri hakim.. odtü metalürji mühendisligi öğrencisi 1994.. sonraki yıl mezun oldu.. Benim dünkü cocuk ve Z kusagı oldugumu nereden anladın yeğenim?

Sen kac dogumlusun yeğenim? Öyle 1990 dogumlu falansan bu Z kusagından kurtarmaz..  

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

la bebe abin 1973 lü... mart doğumluyum. orijinal gata doğumluyum, doğma büyüme gerçek ankaralıyım.  

• sen bana sarma, nakliyeci seferle uğraş. senin gibi ben de seferi sevmiyorum.  

Aydalı tanımayandan bahsettigin yıl mezunu ODTÜ'lü olmaz yeğenim.. 1,94 boyunda, kıvırcık uzun saclı, deri ceketli, motora biniyor.. Hatırlamaya calıs.. Abisi harp okulu mezunu ve hukuk fakültesi mezunu askeri hakim.. Aydalı hatırladım diyorsan mühendissin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 2 Kasım 2024; 16:1:34 >

Yeğenim benim pederim GATA'da tabip Albaydı zaten.. Bak simdi sana GATA'dan da birilerini sorarım ona göre..

Yeğenim GATA'da tabip albay olan pederim sayesinde GATA'ya cok gittim geldim simdi GATA'dan birilerini soracağım yine bilemeyeceksin..

• Sen abini forumun kolpacılarıyla karıştırıyorsun. Özelden yazarım sana kim olduğumu. Özür dileyip elimi öpersim artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.