o zaman aydalı tanıyor musun peki? |
Clio 1.0 tcelerde lpg takılınca sübap erimesi var mı ? (3. sayfa)

-
-
aydalı tanıyorsa mühendistir
-
herkesi tanımak zorunda değilim. aydal kim? sen daha dünkü çocuksun headlong. Z kuşağısın. bana niye sardın bu konuda?
-
Aydalı tanımıyor musun gercekten? Hani 194 boyunda, abisi askeri hakim.. odtü metalürji mühendisligi öğrencisi 1994.. sonraki yıl mezun oldu.. Benim dünkü cocuk ve Z kusagı oldugumu nereden anladın yeğenim?
-
Sen kac dogumlusun yeğenim? Öyle 1990 dogumlu falansan bu Z kusagından kurtarmaz..
-
la bebe abin 1973 lü... mart doğumluyum. orijinal gata doğumluyum, doğma büyüme gerçek ankaralıyım.
-
sen bana sarma, nakliyeci seferle uğraş. senin gibi ben de seferi sevmiyorum.
-
Aydalı tanımayandan bahsettigin yıl mezunu ODTÜ'lü olmaz yeğenim.. 1,94 boyunda, kıvırcık uzun saclı, deri ceketli, motora biniyor.. Hatırlamaya calıs.. Abisi harp okulu mezunu ve hukuk fakültesi mezunu askeri hakim.. Aydalı hatırladım diyorsan mühendissin..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 2 Kasım 2024; 16:1:34 > -
Yeğenim benim pederim GATA'da tabip Albaydı zaten.. Bak simdi sana GATA'dan da birilerini sorarım ona göre..
-
Yeğenim GATA'da tabip albay olan pederim sayesinde GATA'ya cok gittim geldim simdi GATA'dan birilerini soracağım yine bilemeyeceksin..
-
Sen abini forumun kolpacılarıyla karıştırıyorsun. Özelden yazarım sana kim olduğumu. Özür dileyip elimi öpersim artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X