Şimdi Ara

Clio 1.4 rxt stop etme sorunu yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
9.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: xxbursankaraxx

quote:

Orijinalden alıntı: Toksikoman

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bence sorun manyetik kaptörde neden derseniz benım aracımın manyetik kaptörü degişmiş eskıden benımkıde aynı araç stop edıyor

Bu nasıl bir hortlatmadır :)

benimkide 1.4 rxt araba aynısı googleye stop ediyor yazınca bu konu geliyor :D sorunun nerden oldugu anlaşılsın diye yaazdım:)

İyi yapmışsınız hocam benimki de 1.4 rxt, şükür böyle bir sorun olmadı görünce neler varmış dedim, şu an için tek sorun buğu sorunu ama onunda bir çözümü yok sanırım, idare ediyoruz :)

benimkinde de bugu oluyor hocam klimayı acınca duzelıyo

klimayı açınca ön camdaki geçiyorda arka camlardaki nedense hiç geçmiyor hocam. Hayır arka camlarda ne var, neden orası anlamadım. Birde çok buğulanmışsa ön cam klimayla da geçmiyor, gazete ile silip öyle gidiyorum bir süre sonra klimayı açıyorum ancak öyle düzeliyor, bu normal mi bilemedim :) bir şeyleri yanlış yapıyor da olabilirim.

Ama genel olarak çok memnunum. 2 ay önce aldım, ilk arabam, herkes o kadar para(16bin) clioya verilmez dedi ama iyi ki vermişim. hb clio farklı ama millet anlamıyor :)

hocam bide araçta AC klima yazıyor birde onun sagında çevirmeli klima var hangisi motorun sıcaklıgından ısıyı veriyor hangisi benzinden yakıyor biliyormusun

iç sirkülasyon düğmesini diyorsunuz sanırım. O içerdeki havayı muhafaza ediyor hocam. Buğu yapma gibi kötü bir tarafı var, zaten dikkat ederseniz ön cam buğu giderme paneline getirirseniz o otomatik olarak devre dışı kalır.

Bu tuş içerdeki havayı muhafaza etmeye yarıyor. Mesela tozlu bir yol veya kanalizasyon yanından geçiyorsanız bu tuşa basın. Kışın buğu yaptığı için kullanımı uygun değil ama yazın soğuk klima havasını muhafaza edebilirsiniz, tabi taze hava girmediği için baş ağrısı yapabilir. Kaloriferdeyken araç benzin yemeksizin motorun ısısını verir, diğer türlüsü mantıksız olduğu için kullanıcıya bırakmamışlar sanırım :)

• baltascar kullanıcısına yanıt
    arkadaşım 2sene kadar önce benimde başıma geldi. ışıklarda durunca tekrar kalkışta. yada giderken karşımda ışıklar var durmak için debriyaja basıp vitesi boşa alınca yada debriyaja basınca sonuçta araba boşta oluyor. tak istop ediyordu. kaç defa ışıklarda kaldım. ne zaman stop edeceği belli olmuyordu. genelde motor ısınınca çok yapıyordu. arıza olunca hemen çalışmıyor. 5-6 defa kontağı aça kapa yapınca çalışıyordu. kısacası dengesizdi yani. o kadar ustaya gittim. bişey yok diyorlar. sağolsun ustanın biri başına gelmiş. MANYETİK KAPTÖR DEĞİŞTİRİNCE DÜZELDİ (ay şeklinde bişey).... bunlarda bazılarında 2 parça imiş. biri kaptör, diğeri onun kablosumu ne.. 50 şerden 100 tl gibi idi. ben sadece kaptörü değiştirdim. sorun gitti.
  • slm arkadaşlar eski arabaların derdinden bıktık borç harç yeni araba alalım dedik bunun da stop etme sorunu çıktı 1,4 alize modeli yanlız benimki ilk çalıştırmada stop ediyor veya birkaç defa arka arkaya stop ediyor ama daha sonra normal seyir halinde iken veya ışıklarda veya boşa attımda veya kısa süreli beklemlerde stop etme sorunu olmuyor sadece ilk çalıştırmada oluyor ayrıca kontağı çevirdiğim de bi inleme sesi gibi bir ses geliyor onunla alakalı bişey olabilir mi varımı yoğumu bu araca yatırdım büyük bi masraf açarsa hapı yuttum yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lpg'li araçlarda oluşan stop etme sorununu servisler bulamıyor, bilgisayar bulamıyor. Boşuna götürüp kendinizi helak ettirmeyin. Ben ustamın -ki kendisi yıllardır renault servisinde çalışıp kendi yerini açmış birisi- tavsiyesiyle subap ayarı yaptırdım. Şu anda saat gibi oldu motor, tık demiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.